2777
2789
عنوان

به نظرتون من خیلی بیشعور و احمقم

512 بازدید | 36 پست

من سیم کارت فامیلمون (پسر) دستمه که این سیم کارت رو از مادربزرگم گرفته بودم که سیم کارت ایشون بوده و من نمیدونستم خودش هم نمیدونست تا یه روز زنگ میزنه و میبینه دست منه سیم کارتش ازم میخواد بهش برش گردونم که اینکارو نکردم و بهش ندادم چون دیگه مال من شده بود و زمان زیادی دست من بود و چیزای شخصی زیادی داشتم توش و خلاصه گذشت که این فامیلمون بهم پیام میده و میگه که تو تلگرامم نرو و چیزای شخصی توشه منم خیلی کنجکاو شدم و وارد تلگرامش شدم و واقعا هم هیچی ندیدم یعنی در حد چند لحظه بود و کلا از تلگرام خارج شدم چون عذاب وجدان گرفتم و اصلا نموندم که بخوام چیزی رو ببینم و اون هم فکر کرد که من همه چیز رو دیدم و وقتی کد ورود به تلگرام رو بهش دادم و رفت چیزای شخصیش رو پاک کرد بهم گفت که خاک تو سرت که رفتی توش و بنظرتون من کارم خیلی بیشعور و بچگانه بوده؟ چون من اصلا ندیدم هیچی رو و فوری اومدم بیرون 

اره کارت غلط بوده

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یارو چقدر دیوونه ست باید میرفت سیم کارت میسوزوند من بودم به شخصه همین کارو میکردم 

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد

اره خیلی بیشعورانه بود حرکتت

برا دفاع از حریم شخصی خودت سیمکارتو بهش پس ندادی ولی خودت ب حریم شخصی اون احترام نذاشتی...هرچند ک چیزی ندیده باشی

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟