2777
2789
عنوان

به نظرتون من خیلی بیشعور و احمقم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 36 پست

راست میگین من کارم خیلی احمقانه بود از خودم متنفرم که بدون فکر عمل میکنم کاش هیچوقت نبودم کاش وجود نداشتم من به دلیل اورثینکی که دارم تا روزها و هفته ها باید به این قضیه فکر کنم و خودم رو عذاب بدم من خیلی احمقم و بی فکرم فقط باعث آزار و اذیت خودم و بقیه میشم کاش بمیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راست میگین من کارم خیلی احمقانه بود از خودم متنفرم که بدون فکر عمل میکنم کاش هیچوقت نبودم کاش وجود ن ...

خب بجای اینکه بدون فکر یکاری بکنی بعدش بشینی اورثینک کنی قبلش فکر کن!خیلی ساده تره

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
راست میگین من کارم خیلی احمقانه بود از خودم متنفرم که بدون فکر عمل میکنم کاش هیچوقت نبودم کاش وجود ن ...

نه عزیزم به دلیل اورثینکت نیست. کاش به جای یاد کرفتن کلمه اورثینک یکم دنبال فرهنگ و شعور میرفتی . چندسالته؟ بنظر میاد تازه به سن بلوغ فکری رسیدی و تو همه موضوعات کنجکاوی و الکی به خودت برچسب های باحال و باکلاس میزنی.

سلام عزیزم وقتی این پیامت رو خوندم یادخودم افتادم منم قبلا خیلی خیلی نشخوار فکری داشتم و عذاب میکشید ...

وای جدی ؟ 

مرسی که بهم این پیشنهاد رو دادی فداتشم حتما امتحانش میکنم 

وای جدی ؟ مرسی که بهم این پیشنهاد رو دادی فداتشم حتما امتحانش میکنم

قربانت عزیزم

من روزای خیلی سختی داشتم

دلم میخواست تو اون روزا یکنفر اینو به خودم میگفت 

وقتی پیام تو رو خوندم یادش افتادم

بخشید پیامم دوبار ارسال شدو تکراری رو پاک کردم ولی انگار دوتاش پاک شد. 

نه عزیزم به دلیل اورثینکت نیست. کاش به جای یاد کرفتن کلمه اورثینک یکم دنبال فرهنگ و شعور میرفتی . چن ...

۱۹ سالمه گلم 

بنظر توهم من بی فرهنگ و بی شعورم 

مرسی بابت نظرت