من سیم کارت فامیلمون (پسر) دستمه که این سیم کارت رو از مادربزرگم گرفته بودم که سیم کارت ایشون بوده و من نمیدونستم خودش هم نمیدونست تا یه روز زنگ میزنه و میبینه دست منه سیم کارتش ازم میخواد بهش برش گردونم که اینکارو نکردم و بهش ندادم چون دیگه مال من شده بود و زمان زیادی دست من بود و چیزای شخصی زیادی داشتم توش و خلاصه گذشت که این فامیلمون بهم پیام میده و میگه که تو تلگرامم نرو و چیزای شخصی توشه منم خیلی کنجکاو شدم و وارد تلگرامش شدم و واقعا هم هیچی ندیدم یعنی در حد چند لحظه بود و کلا از تلگرام خارج شدم چون عذاب وجدان گرفتم و اصلا نموندم که بخوام چیزی رو ببینم و اون هم فکر کرد که من همه چیز رو دیدم و وقتی کد ورود به تلگرام رو بهش دادم و رفت چیزای شخصیش رو پاک کرد بهم گفت که خاک تو سرت که رفتی توش و بنظرتون من کارم خیلی بیشعور و بچگانه بوده؟ چون من اصلا ندیدم هیچی رو و فوری اومدم بیرون
راست میگین من کارم خیلی احمقانه بود از خودم متنفرم که بدون فکر عمل میکنم کاش هیچوقت نبودم کاش وجود نداشتم من به دلیل اورثینکی که دارم تا روزها و هفته ها باید به این قضیه فکر کنم و خودم رو عذاب بدم من خیلی احمقم و بی فکرم فقط باعث آزار و اذیت خودم و بقیه میشم کاش بمیرم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
راست میگین من کارم خیلی احمقانه بود از خودم متنفرم که بدون فکر عمل میکنم کاش هیچوقت نبودم کاش وجود ن ...
نه عزیزم به دلیل اورثینکت نیست. کاش به جای یاد کرفتن کلمه اورثینک یکم دنبال فرهنگ و شعور میرفتی . چندسالته؟ بنظر میاد تازه به سن بلوغ فکری رسیدی و تو همه موضوعات کنجکاوی و الکی به خودت برچسب های باحال و باکلاس میزنی.