2777
2789
عنوان

تروخدا یه لحظه بیاید

304 بازدید | 59 پست

من همونم که گفتم دو بار پیشنهاد کسی که دوسش داشتم رو رد کرد و چند روز بعد به استوری شکست عشقیش که قطعا برا من بوده واکنش خنثی نشون دادم ناراحت شد

امروز اومده بعد دوروز پیام داده حالمو پرسیده 

بعدددددد 

وقتی جوابشو دادم اومده گفته نشناختم 

منم گفتم اها منو نمیشناسی؟حقم داری وقتی با دو هزار تا دختر چت کنی یادت نمیاد من کدومم

الان چیکار کنم...بنظرتون چون ازم ناراحته میخواد حالمو بگیره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چجور شخصیتی داره بنظرم یکم توجه کنی بهش اوکی میشه

یکم درونگراست

من برونگرا

والا ازشم پرسیدم ازم ناراحتی؟ 

بعد کلی پیام فقط اومد گفت (نه) 😐الانم که خودش پیام میده بعد جواب پیام خودشو میدم میگه نشناختم😐😐😐

خب چرا از اول بهش توجه نکردی؟

ترسیدم توجه کنم یا بگم منم دوسش دارم بعد یکاری کنه پشیمون شم 

دوستام هم هی گفتن نشون نده علاقتو انقد نشون ندادم الان دیگه فکر میکنه یه طرفه اس

ترسیدم توجه کنم یا بگم منم دوسش دارم بعد یکاری کنه پشیمون شم دوستام هم هی گفتن نشون نده علاقتو انقد ...

خب ببین واکنشش چیه دیگه پیامتو دادی ازین به بعد توام یکم بهش توجه کن بفهمه علاقه دو طرفست

خب ببین واکنشش چیه دیگه پیامتو دادی ازین به بعد توام یکم بهش توجه کن بفهمه علاقه دو طرفست

حالا شما که پسری بگو بنظرت اون برا بار سوم پیشنهاد میده یا نه دیگه 

۲۱ سالشه