2777
2789
عنوان

آخه الان وقت جاروبرقی زدنه!

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 75 پست

پس چرا ما هیچی نمیشنویم از همسایه هامون؟همه شاکین😂

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
ویبرشو شما چطور میشنوی؟؟؟؟ 😐😐😐😐

من صدای زنگ هشدارشو میشنوم کثافتا بعد ده تا زنگ برمیدارن خدا بگم یه خونه ویلایی بهشون بده گمشن برن از اینجا

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه خونه هاتون چجوریه که صدای ویبره گوشی همسایه میاد خونه شما ؟ 

ما اپارتمانمون ۴۵ سال ساخته😅گهگاهی شده نیمه شب جارو برقی بزنم یا ماشین لباسشویی روشن کنم،از همسایه ها عذر خواهی کردم میگن ما چیزی متوجه نمی‌شیم....

ببین چه همسایه های خوبی داری ازت معذرت خواهی کردیم بگیر بخواب یه کم گردو دارم میخوام برا صبونه بشکنم اون رو بشکنم دیگه میخوابم شما هم بگیر بخواب الان تموم میشه

ویبره حس میشه دیگه بصورت ویززززز ویزززززز ویززززز.تازه ریتم هم داره ویبرش

😯😯😯😯مگه میشه؟

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد

واله این زنیکه دیونه بغلیمون هر چی فحش تو دهنش بود از ساعت 12نثار بچهاش کرد اونم با صدای بلللللللند.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

فردا جمعه س چقدر سخت میگیرین

به نظرم پنج شنبه شب ها حتی تا ۲ هم مهمون داشته باشی اشکال نداره 

فقط ایرانه که اینجوریه ها بقیه کشور ها تا هر موقع دلشون خواست کارای روزانه شونو میکنن بچه که اصلا نگو فوق العاده به حقوق بچه ها اهمیت میدن نصف شبم بازی و سرو صدا داشته باشن هیچی نمیگن اصلا کسی با کسی کاری نداره

زیبایی ناپایدار و فضیلت جاودانه است . گوته
عریزم ساعت 2 شب مهمون سرزده؟ !اتفاقا هم طبقه پایین هم بالاسرمون مهمون داشتن تا 2صبح سروصدا بچه ها بد ...

وااي يه شب من ساعت ٢/٣امدن خونمون😐😐

يادمه جارو لازمم بودم😐😐

خدا منو ببخشه 

كشيدم دگ 

يني همسايه عا واسم تاپيك زدن😂

چشم نکن ،اسفند دود کن براشون

سر و صدام کنن صدا نمیاد هر واحدی یه پسر بچه شر داره😑