2777
2789
عنوان

آخه الان وقت جاروبرقی زدنه!

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 75 پست

وای من اصلا همسایه ندارم کلش همسایه داشتم صدای جادو برقی ومته و مبل و ویبره رو یه تنه بجون میخریدم....همسایه نعمت هستش

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه خونه هاتون چجوریه که صدای ویبره گوشی همسایه میاد خونه شما ؟  ما اپارتمانمون ۴۵ سال ساخته😅 ...

چهل و پنجسال😯😯😯😯؟

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد

همسایه ما آدمهای خیلی خوب و متشخصی هستند تا حالا آزاری ازشون ندیدیم یه زن و شوهر ۵۰ ۶۰ ساله هستن.اونم تنها عیبش اینه که ساعت ۲ شب جاروبرقی میکشه البته من اعتراضی نمیکنم چون میدونم همسرش باغ دار هست و فقط نیمه شب برای آبیاری باغ و زمینهاش میره بیرون ،خانومه هم تند و فرز نیمه شب خونشو نظافت میکنه

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

منم خیلی رعایت میکنم،همسایه هامم ارومن خدایی،ولی ادم،،،،،،،،،،هم دیدم عذاب اوره

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

چن سال پیش یادمه یه زلزله خفیف اومد همه حس کردن اما همسایه بالاییمون چون مهمون داشت از بس خودشون سر و صدا داشتن وقتی اومد تو خیابون گفت چ خبرش شده😑😑

انرژی مثبت باش

همسایه ما امشب تولد داشتن دی جی اوردن فک کنین تو خونه۸۰ متری کل ساختمون رو صدا برداشته بود . ما از ۲۰ واحد ساختمونمون ۵ تاشون ارومن بقیه با طویله اشتباه گرفتن ساختمون رو . 

فک کن ۳ نصفه شب صدای دعواشون میاد بچم که گریه میکنه میزنن به دیوار واسه بچه ۱۱ ماهه بعد خودشون خرس گنده ها نصف شب کتک کاری میکنن

خیلی دوست دارم نصفه شب کارای خونه مو کنم ولی حیف نمیشه

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

یا خدا خونه ها رو چه جوری میسازن.آدم دیگه جرات نداره تو خونه خودش ساعت کوک کنه  ممکنه از همسایه فحش بخوره

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
پس چرا ما هیچی نمیشنویم از همسایه هامون؟همه شاکین😂

برای اینکه بعضی ها حساس ان هرچی حساسیتت بیشتر باشه بدتر میشه

حالا همسایه های ما  رو به روی قشششنگ ماهی یه بار تولد دارن سالگرد نمیگیرن که ماهگرده

پنج شنبه ها همیییشه مهمون دارن مثل الان یه لشکر میاد و میرن

طبقه بالایی سه تا پسر شیطون و بامزه داره یعنی اینا خواب ندارن 

ولی با همه اینا من هییییچ مشکلی ندارم چی میشه بچه ن دیگه تو این آلونک ها به اندازه کافی بهشون ظلم میشه

زیبایی ناپایدار و فضیلت جاودانه است . گوته