2777
2789
عنوان

روز اول چالش لاغری شکم و پهلو🎈♦️

267 بازدید | 39 پست

خب دوستان من چن به نفر قول این چالش و داده بودم😁

اول ی سری نکته بگم خدمتتون 

بعدش هرکی موافقه تو چالش باشه تاپیکمو لایک کنههه🤞

♦️نکته اول اینکه کل تایمی که ازمون میگیره در حد بیست دقیقه تا نیم ساعته که میتوونیم حاالا بسته به توان بدنیمون بیشتر و کمترش کنیم

♦️نکته بعد اینکه امروز سه شنبس تا سه شنبه هفته بعد سعی کنیم مصرف نون و برنجمون و کم کنیم 

♦️اگه بتونیم فستینگ رعایت کنیم خیلی عالیه ولی خب هرکی اوکی بود میتونه انجام بده

♦️گرم کردن قبل هر تمرین داریم که شما هرجوری دوس دارید میتونید بدنتونو گرم کنید به این معنی که ضربان قلبتون ی مقدار بره بالا

♦️نکته دیگه اینکه حلقه هم خیلیی کمکتون میکنه تو روند کوچک شدن شکم

♦️دوستانی که گودی کمر دارن فقد روزی ۵ ۶ دقیقه بقیه روزی ۱۰ دقیقه مجاز هستن حلقه بزنن

♦️طی انجام حرکات ورزشی نفس عمیق فراموش نشه

♦️راجع به تغذیه بعد ورزش بهتره تا دو ساعت مواد قندی و کربوهیدرات مصرف نشه بجاش پروتئین مصرف شه

♦️مصرف دو لیوان آب قبل وعده های غذایی توصیه میشه

♦️حین انجام حرکات ورزشی عضلات شکمتون و منقبض کنید کاملا منقبض

♦️تو حرکاتی مثه کرانچ و دراز نشست اگر گردنتون درد گرفت نشونه اینه که داری اشتباه حرکاتو میزنی

♦️یادت نره فقد و فقد با قدرت شکم باید حرکات و اجرا کنی

موفق باشی قشنگم 😁♦️🎈🦋♥️

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

♦️بچه ها گرم کردن بدن میتونه حتی ۵ دقیقه رقص تند باشه جوری که ضربان قلبتون بره بالا 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

با رعایت نکاتی که گفتم میریم سراغ حرکت اول🎈

دخترا یادتون نره گرم کنید بدنتونو 

خب اولین کارمون گرم کردن هس که میتونی با دوی تند یا پیاده روی تند شروعش کنی فقد حرکاتی که میخای گرم کنی باید طوری باش که از تمام عضلاتت استفاده کنی مثلن دستات و پاهات حرکت کنه حین گرم کردن این باعث میشه گرفتگی عضلاتت بعد ورزش کمتر باشه

از حرکت زانو بلند حتمن استفاده کن 

دو تا ۱۰ شماره زانو بلند ینی هر پا ۱۰ بار میاد بالا

۳ دقیقه دو تند 

۲ دقیقه راه رفتن با تنفس عمیق

دوباره ۲ دقیقه دو 

باز راه رفتن با تنفس عمیق

نفس عمیق خیلی مهمه 

۱۰ تا پروانه 

حرکت بعدی وایمیستی یه دستت به کمرت دست دیگت و با هر شماره میبری بالای سرت به سمت اونطرف بدنت بعد برمیگرده تو پهلوت فقد دقت کن باسن تکون نخوره فقد بالا تنه حرکت میکنه برای هر دست ۲۰ شماره

چن تا نرمش دیگه انجام بده گلم بدنت کامل گرم شه🦋😍

حرکت شماره ۱ 

اینجا شما دستتو به دیوار تکیه نده صاف بایست دستاتو مشت کن روبه روی صورتت نگه دار برای هر پا ۲۰ شماره بشمار نفس عمیق یادت نره🦋😍

حرکت شماره ۲ مثه قبلیه ولی اندفه بجای اینکه پاتو به سمت پهلو بالا ببری پاتو به سمت جلو میاری فقد دقت کن کمر صاف چشمت به رو به رو باشه گردنت تکون نخوره نفس عمیق

میتونید بدون کش هم انجام بدید اما با کش ورزشتون قدرتی تر و با کالری سوزی بیشتری انجام میشه♦️

@هایدی‍ بیا خوشگلم

من از دیروز ورزش و شروع کردم

از فردا هم میخوام یه رژیم درست و حسابی شروع کنم

بعد زایمان دومم به شدت شکم آوردم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

حرکت شماره ۳ 

پا دوچرخه به این صورت که روی کمر دراز میکشی عزیزم

چشما باید سقف و ببینه تو این حرکت تمام تمرکز روی عضلات شکم هس😍🦋

پاها و به صورت دوچرخه ۱۰ شماره می‌شماریم

حرکت شماره ۴

هجوم حرکت قبلی فقد جهت چرخش پاها و برعکس میکنیم ۱۰ شماره 

حرکت شماره ۵  ترکیبی بین حرکت ۳ و ۴هس

یدونه پا دوچرخه به سمت جلو یدونه عقب این یکیم ۱۰ تا میشماریم😍🦋

من از دیروز ورزش و شروع کردماز فردا هم میخوام یه رژیم درست و حسابی شروع کنمبعد زایمان دومم به شدت شک ...

خیلیم عالیی موفق باشی عزیزم 🦋😍 تاپیک منم دوس داشتی دنبال کن

♦️توی هر حرکت که میگم تعداد ۲۰ تا 

۱۰ تای اول پنچه ها فلکس

۱۰ تای دوم پنچه پوینت

حرکت شماره ۶

پاها زاویه قائمه نگه میداری داخل شکمت جمع میکنی بعد پارو میبری جلو دقت کن با پنچه های پوینت بعد اینکه پا اصن تو ۲۰ شماره به زمین نخوره این حرکت برای زیر شکم عالیه😍🦋

لرزش عضلات زیر شکم و کامل خودت متوجه میشی

حرکت بعدی 

پل باسن هس عزیزم این حرکت برای تقویت عضلات شکم و عضلات باسن خوبه فقد باید شکم و باسن و منقبض کنی با قدرت شکم بالا بمونی ۲۰ شماره می‌شماریم

وقتی بالایی دم عمیق وقتی میای پایین بازدم انجام میدی 

اگه میخای قدرتی ترش کنی روی پنجه ها وایمیستی وقتی بالایی 😍🦋