2777
2789

خستم کرده همش گیر میده بهم میگه جلوشو ول دادین از این بهتر نمیشه ولگرده و.....

بعضی وقتا میگم کاش داداش نداشتم 

بعضی وقتا یجوری ابجیمو میرنه ک نای بلند شدن ندارع

کسی بهش چیزی نمیگه چون پسرشونه....

نی نی یار تورو جان جدت نترکون با شماره مامانه دوسپسرم اومدم:)))

خداروشکر داداش ندارم 

حوصله ی ی وحشیو نداشتم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا خواهر بگیرین مثل چی بزنینش تا ادم بشه

منو ابجیم با هم صد کیلو نمیشم اون صد کیلوعه کی می دونه جلو هیکل اون وایسه

تقصیر اون نیست همش تقصیر پدر مادر تونه که عقل ندارن احمقن ببخشیدا ولی همینه اگ دوتا میزدن تو دهنش غل ...

همیشه بهشون میگم تربیت شماست ولی خب اون عقل شعور ندارع

ک بچه رو نباید زد اون روز سر ابجیمو یجوری می‌زدی دیوارک گفتم ضربه مغزی شپ

باید حالت از پدرمادرت و فرق گذاشتنشون و نحوه تربیتشون بهم بخورهداداشت دست پرورده اوناس

اگه ب اون باشه ک خب مامان بابام ک ما دخترا رو هم تربیت کردم پس چرا ما وحشی وپاچه گیر نشدیم

من داداش ندارم🥲 دوستامم همش میگن داداشم خیلی اذیت میکنه و گیر میده خوشبحالت داداش نداریاما من ارزوم ...

فقط می تونم بگم خوشبحالت

اگه ب اون باشه ک خب مامان بابام ک ما دخترا رو هم تربیت کردم پس چرا ما وحشی وپاچه گیر نشدیم

چون بینتون فرق گذاشتن متوجه نیستی؟

جمله اخر پستتو بخون نوشتی کسی چیزی بهش نمیگه چون پسرشونه..و دقیقا همینه

اونا اجازه نمیدن شما دخترا همچین رفتاری با پسرشون داشته باشین

اما ب پسرشون اجازه میدن این رفتارو با شما داشته باشه

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟