2777
2789
عنوان

تو رو خدا هر کی شوهرش مشابه همسرمه نظر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 96 پست
مشکلتون چی بود که بیرونت کرد ؟؟؟

اومد داد و هوار که عید مامانت به مامانمو خواهرم زنگ نزده،شوهر خواهرم بازنشست شده بابات زنگ نزده،مامانم سرما خورده مامانت زنگ نزده،خسته شدم دلم آرامش میخواد😐بچه نداریم طلاق بگیریم تموم شه،انگشت مامانم درد می‌کنه مامانت زنگ نزده،خواهرش و مامانش از مامانم خوششون نمیاد یه سالو خودشون قطع ارتباط کردن مامان منم اوایل زنگ میزد دیگه دید اینا نمی‌زنن مامانمم نزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بار اول هم نباید میرفتی و وقتی که رفتی نباید خودت برمیگشتیفقط وقتی که میدونی قصدت جدیه واسه طلا ...

مشکلاتمون زیاد بود ولی همسرم هیچ وقت نه حلشون میکرد نه مهم بود،عوض اینکه من منفجر شم جامون عوض شده ایشون منفجر شده،دخالت خونوادش اولویت بودن خونوادش هر روز سر خونوادش تو خونه دعوا،بهم بی احترامی میکردن براش مهم نبود

اگه همسرت مقصره ،یک سال هم شده نه زنگ بزن نه برو سمتش بزار بیاد منتت رو بکشه ،نیومدم که یعنی این راب ...

نه دیگه فعلا هر دومون کارو انداختیم به دادگاه،اون نمیاد چون می‌دونه بیاد باید شرایطمو قبول کنه،منم نمیرم چون اگه برم میگه خودت برگشتی باید با شرایط من اوکی شی

همون فک کرده دوباره خودت بر میگردیاگه خانواده حامی داره برنگرد..سرت رو ب کلاسی چیزی مشغول کن اگه امک ...

فعلا که بلاتکلیفم نه میتونم کار کنم نه چیزی،بی پولی هم از یه طرف

مشکلاتمون زیاد بود ولی همسرم هیچ وقت نه حلشون میکرد نه مهم بود،عوض اینکه من منفجر شم جامون عوض شده ا ...

من خودم به یه نتیجه‌ای رسیدم

وقتی بی احترامی از خانواده‌ی شوهر میبینم خودم همونجا جوابشونو میدم

چون اول اینکه شوهر مقصر نیست دوم اینکه بیام تو خونه سر اون با شوهرم بحث کنم هم میونم خراب میشه و هم اون کاری نمیکنه

بگو بیا طلاق بگیریم ببین نظرش چیه؟

اون براش فقط خونوادش مهمه،الانم ذاتا به همه گفتن دختری که مهریشو بزاره اجرا طلاق میدیم،به داداشاش گفته حق ندارین زنگ بزنین ما دیگه طلاق میگیریم😏

اومد داد و هوار که عید مامانت به مامانمو خواهرم زنگ نزده،شوهر خواهرم بازنشست شده بابات زنگ نزده،ماما ...

چی قدر پروریه اعصابم خورد شده .احترام احترام میاره چرا مامان تو باید زنگ بزنه .یک بار که مامان تو زنگ زد یکبارم باید مادر شوهرت زنگ بزنه.

خب الان میخوای جدا بشی یا نه؟

دیگه وقتی نه زنگ میزنن نه دنبالم میان،دوماهه انگار نه انگار نه زن داره نه چیزی،رفته ازم شکایت سرقت طلا کرده،رفته شکایت تمکین کرده خب چیکار کنم بخوام نخوام می‌ره سمت طلاق