2777
2789
عنوان

سکته ی مغزی بابام و فلج کامل سمت چپ نزدیکه دوماهه تغییر نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 54 پست

یاد اون روز میوفتم اعصابم خراب میشه ،میخوام سرمو بکوبم دیوار ،کاش اورژانس زنگ میزدم من دیدم بابا حال ندارع البته برادر و‌مادرم هم‌گفتند قندش افتاده و منو دعوا کردند،نمیبخشمون

ما یه سال رو گذاشتیم ،چون سن بابا بالاس ،ولی تو نت نوشته هشت هفته ی اول خیلی مهمه اگر بتونه همون وقت ...

عزیزم یه مریضایی من دیدم..

توانایی هیییچ گونه حرکتی نداشتن اول

الان بعد دوسال دارن با واکر راه میرن 

خلاصه نباید امیدتو از دست بدی و چاشنی صبر..

همین

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه مریضایی من دیدم..توانایی هیییچ گونه حرکتی نداشتن اولالان بعد دوسال دارن با واکر راه میرن خل ...

انشالله ،من نوکر بابام هستم هر چند سالم بکشه،فقط بابامو سر پا ببینم مثله قبل🥺😭 خدا هم کمک می‌کنه بابام خوب بشه

انشالله ،من نوکر بابام هستم هر چند سالم بکشه،فقط بابامو سر پا ببینم مثله قبل🥺😭 خدا هم کمک می‌کنه ب ...

به امید خدا عزیزم

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

حیف ما اوندتایم طلایی نبردیم😭چقدر من گریه کردم اصرار به بابل که بیا بریم هیچ‌کس حرف منو باور نکرد

عزیزم توکلت بخدا باشه🫂

ناامید نشو 

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

یاد اون روز میوفتم اعصابم خراب میشه ،میخوام سرمو بکوبم دیوار ،کاش اورژانس زنگ میزدم من دیدم بابا حال ...

دورت بگردم نمیشه با تقدیر جنگید صبور باش و کسی رو مقصر ندون، مقصر دونستن دیگران نه تنها دردی رو دوا نمیکنه بلکه باعث رنجش پدر و اطرافیانتون میشه

صبور باش و توکلت به خدا رو از دست نده

از همین لحظه به بعد به پدرتون و اطرافیانتون امید بدین

امیدواری و انرژی مثبت فرستادن برای پدرتون خیلی توی بهبودش کمک میکنه

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY