2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

348 بازدید | 45 پست

منو رلم ارتباطمون ببخشید به تف بنده 

از بس این پیجای روانشناسی رو دنبال میکنه که میگن کم محلی کن، مغرورم هست دیگه بدتر!

دفعه قبلی فاصله افتاد بینمون ، رابطمون قطع شد، از بس ریلزای دلتنگی و غمگین ریپست میکرد ۲۰ روز بعد من پیشقدم شدم یه ریلز فرستادم که زنگ زد.

اینبار هم دوباره فاصله افتاده ۶ روزه در ارتباط نیستیم.

اگه دوسم داشته باشه، دوباره پیشقدم شم کوچیک میشم ؟ 

میخوام تکلیفمونو مشخص کنم

خلی تو!!!؟؟؟

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم هستما حالا نگید پسری 🤣😂

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

چرا

خب محلت نمیده مگه عقلت کمه بازم میری ستمش 

مغروره که مغروره بیخود کرده 

باهاش کات کن .حتما با ادم بهتر وارد رابطه میشی و چشمش در میاد 

خب محلت نمیده مگه عقلت کمه بازم میری ستمش مغروره که مغروره بیخود کرده باهاش کات کن .حتما با ادم بهتر ...

خواستم واسه اخرین بار برم و تا دیر نشده تکلیفمونو مشخص کنم وقتی فاصله میگیرم همش ریلزای دلتنگی غمگین لایک میکنه ولی جلو نمیاد

گفتم که، مغروره و میخواد با بی توجهی جذب کنه.

بیخیال بابا اینا همه بهانس ادم یکیو بخواد غرور اقن نمیفهمه 

مثلا خپدم از من مغرور تر ادم نیست 

ولی یکیو دوست داشتم پیش قدم شدم اونم دوبار 

هنه دوستامم تعجب کرده بودن که من چطوری این کارو کردم در این حد 

خواستم واسه اخرین بار برم و تا دیر نشده تکلیفمونو مشخص کنم وقتی فاصله میگیرم همش ریلزای دلتنگی غمگین ...

ولش کن بابا مغروره چوسو 

بزار خودش به غلط کردن میفته تو بدتر بهش محل نده