2777
2789
عنوان

سکته ی مغزی بابام و فلج کامل سمت چپ نزدیکه دوماهه تغییر نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمکش کنین فضا بدین به مرور خودش کارهاش و بکنه و کنارش باشین فیزیو بره گریه و .. نکنین بهش انگیز ...

اصلا کنارش ناراختی نمی‌کنیم و فقط امید میدبم بهش،کارهایی که میگین انجام بده خودش ،خپدش واقعا الان فقط یه دست انجام میده ولی خب ما باید کمک کنیم ،

استاتر فقط باید فیزیوتراپی و درمان رو ادامه بدید . همسایه ما هم سکته مغزی کرد الان 4 سال شده تا 7-8 ماه از خونه بیرون نمیرفت بعد یواش یواش تو کوچه میدیدمش با عصا لرزون لرزون داره راه میره شاید تا یکسال با عصا بود بعد بدون عصا راه رفت الان بعد چهار سال خیلی خیلی بهتر شده ولی مدام راه میرفت یعنی 2 ظهر میومدی بیرون میدیدی تو کوچه های دیگه است کنار مغازه سکویی چیزی نشسته استراحت میکنه . تدوام فعالیت خیلی کمکشون میکنه از کم شروع میشه یواش یواش تا حدود زیادی بهتر میشن فقط صبر و انگیزه مهمه 

عزیزم من رفیقم فیزیوتراپه

گاهی میرم پیشش 

مریض هایی رو میبینم که دوسه سال میان و بهتر میشن

دوماه چیزی نیست صبر کنین 

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

دو تا از اقوام ما جدیدا سکته مغزی کردن لمس شدن ولی با فیزیوتراپی الان راه میرن کم کم یکیش دستش هنوز ...

شکر خدا میتونن راه برن  ،خیلی ممنونم از همتون خیلی دل گرمی دادین،من واقعا خیلی میترسم

توی اقوام ما بوده که خوب شده اسی جان، هفتاد سالشون بود

ایشون تقریبا دو، سه ساعت بعد از حمله رسونده بودن بیمارستان به اصطلاح بهش میگن تایم طلایی

درمان زمانبره، جلسات فیزیوتراپی و تمرین هایی که بهتون میگن رو مرتب انجام بدین

فامیلمون که میگم حدود شیش ماه یا هشت ماه بود دقیق یادم نیست طول کشید تا تونستن پای چپ رو تکون بدن

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

عزیزم من رفیقم فیزیوتراپهگاهی میرم پیشش مریض هایی رو میبینم که دوسه سال میان و بهتر میشندوماه چیزی ن ...

ما یه سال رو گذاشتیم ،چون سن بابا بالاس ،ولی تو نت نوشته هشت هفته ی اول خیلی مهمه اگر بتونه همون وقت باید استارتش زده بشه،چون بابای من داره هشت هفته تموم میشه و چیزی ندیدیم 

توی اقوام ما بوده که خوب شده اسی جان، هفتاد سالشون بودایشون تقریبا دو، سه ساعت بعد از حمله رسونده بو ...

حیف ما اوندتایم طلایی نبردیم😭چقدر من گریه کردم اصرار به بابل که بیا بریم هیچ‌کس حرف منو باور نکرد