من نسبت به پیاز و سیب زمینی و کلا خوراکی هایی که از بیرون خریده میشه و یخچالمون وسواس دارم و باید حتما به اینا با دستکش یکبارمصرف دست بزنم، حالا یه سوال دارم اگه من بخوام آشپزی کنم حرارت آتیش دستکش پلاستیکی یکبار مصرف تو دستمو میسوزونه، بنظرتون از چه نوع دستکشی موقع آشپزی استفاده کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!