2777
2789
مشکلی نداره تعداد کم درجه اول ها رو بگو اما با کیفیت

دقیقا همین کارو میخوام بکنم که یکدفعه بیان هی تک تک نیان حالا دوستام تک بیان عیبی نداره من که نمیتونم کار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر و بچه میرن حمام و غسل داره .اگر خواستین جشن بگیرید خیلی صدا زیاد نباشه بچه اذیت میشه و کوتاه باشه که خسته نشه.من واسه اولی این کار رو کردم به نظرم اشتباهه.بچم شبش کلی گریه کرد.اما کیک و غذا بدین خوبه

عزیزم الهی بسلامتی ودل خوش زایمان کنی ماروزدهم مادروبچه میبریم حموم وغسل میدیم درحدپدرومادرناهارمیگیم البته قبلادعوتی بیشتربودناهارم زرشک پلوومرغ.پذیرایی میوه وشربت وشیرینی.چن ساله روزدهم مهمونی نمیدیم یه ماه یاکمتروقتی مادرحالش بهترشدیه جشن زنانه بزرگ بعدازظهرمیگیریم 

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
اخیلی، ناهار موندم چی بدم

غذا از بیرون بگیر چلو کباب کوبیده و جوجه ...هم راحت تره هم کم خرج تره و سالاد و ژله رو خودت درست کن.ژله رو واسه خودت داستان دار نکن اولا همش چند رنگ درست میکردم و مدل میدادم. الان بلوبری و انار یا کیوی رو تک تک درست میکنم راحت و بی دردسر تره.تو ظرفی که سفید باشه خیلی خوب و خوشرنگ تر هم میشه

غذا از بیرون بگیر چلو کباب کوبیده و جوجه ...هم راحت تره هم کم خرج تره و سالاد و ژله رو خودت درست کن. ...

من که نمیتونم آشپزی کنم چون اون موقع کلی بخیه دارم و باید استراحت کنم  ،غذا بیرون بد نیست ولی ما تهرانیم و حداقل ی پرس چلوجوجه۴۵۰ گلم پس تو خونه درست بشه به صرفه تره و چون زن میخوام باشیم فقط بنظرم تو خونه درست بشه بهتره ،ژله ساده میزارم اره سفید دارم ظروف گلم ،

بنظرم زرشک پلوبامرغ خوبه.یامیتونین قرمه سبزی یاقیمه درست کنین.چلوگوشت براتون هزینش خیلی سنگین میشه

بله گلم سنگین میشه ما نمیتونیم گوسفند بکشیم برا بچم الان، زرشک پلو مرغ مجلسی فکر کنم با سالاد ماکارانی و سالاد و سبزی و دوغ و نوشابه مرسی قشنگم 

من که نمیتونم آشپزی کنم چون اون موقع کلی بخیه دارم و باید استراحت کنم ،غذا بیرون بد نیست ولی ما تهر ...

منم تهرانم سمت نواب بریانک .چلو کباب اگر با یک کباب باشه ۱۳۰ با دو تا کباب۱۷۰ یا ۱۹۰ هستش.جوجه هم همینه فکر کنم.شما کجا میشینی عزیزم؟

منم تهرانم سمت نواب بریانک .چلو کباب اگر با یک کباب باشه ۱۳۰ با دو تا کباب۱۷۰ یا ۱۹۰ هستش.جوجه هم هم ...

من شهرری ام والله این قیمتا که میگی بخدا ندیدم چلوکباب ‌....اینجا کباب درجه خالی بدون برنج سیخی۱۲۰

بله گلم سنگین میشه ما نمیتونیم گوسفند بکشیم برا بچم الان، زرشک پلو مرغ مجلسی فکر کنم با سالاد ماکارا ...

بهتره عزیزم نگاه الان نکن بچه بیادهزینه هابیشترمیشه الهی خداخودش براتون بسازه.زرشک پلوغذاییه که اکثرادوس دارن یابجای سالادماکارونی میتونی سالاداندونزی هم درست کنین خرجش به نسبت کمتره

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....