2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه

نیست میکنیم غسل نفاس میریزیم.بعد اون اگه خون باشه جز استحاضه های.اگه نباشه بهتر.شروع میکنیم نمازها رو می‌خونیم.تو دوره ده روزه عین پریودی هست.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
یه دونه غسل نفاس

غسل رو که روز چهل میکنن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
ما که اصالتا تهرانی هستیمدر حد وسع مالی به اقوام نهار میدیم جشن و بزن و برقص همون روز صبح مادر و بچه ...

ما هم اصالتا برا تهران و شهرری ایم گلم ممنونم ،ناهار چی بدیم بهتره؟مرد که نباید باشه سخت برا مادر ،زن ها بیان خوبه

ما هم اصالتا برا تهران و شهرری ایم گلم ممنونم ،ناهار چی بدیم بهتره؟مرد که نباید باشه سخت برا مادر ،ز ...

مرد بودن و نبودن بستگی به خودتون داره

ما برای بچه اولم که جشن گرفتیم پدر بزرگ های نوزاد و دایی و عمو و حتی دایی های خودم بودن بعد نهار که بزن و برقص داشتیم خونه مادرم نزدیک بود رفتن اونجا

نهار هم بستگی به شرایط مالی داره

ما بچه اولم مهمان زیاد داشتیم چلو گوشت دادیم

بچه دومم مهمانها کمتر بود و موقعیت مالی مون هم شکر خدا بهتر بود کباب دادیم

حتی دیدم قیمه و قرمه سبزی هم بدن

مرد بودن و نبودن بستگی به خودتون دارهما برای بچه اولم که جشن گرفتیم پدر بزرگ های نوزاد و دایی و عمو ...

من فامیل زیادی ندارم گلم خونه مادرم نزدیک ولی میخوام همه چی خونه خودم باشه و اوضاع مالی مون به شدت خراب شده متاسفانه و مستاجرم و خونم۵۵متر ،درحد۱۵تا زن بتونم دعوت کنم ولی خب آدم وقتی دعوت میکنه مهمون باید سنگ تموم بزاره