2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسره دروغ میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 71 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خسیس نیست خوب پنج سال دوست صمیمی داداشمه میشناسیمش ،ولی درون گراست ،از این ور هم نمیفهم چرا خودش رو ...

بعضیا این مدلین همه چیشون سکرته یا همش مینالن در صورتی ک وظعشون توپه. ولی دیگه با تو ک نباید اینجوری باشه

چون مردا نصفشون عقیده دارن نباید راجب درامدت به زن توضیح بدی

اولین مردیه که دیدم اینجوریه تا به امروز هم بهش شک نداشتم بعد فکر کردم با این حقوق چطور ماشین خرید الآنم نزدیک یک میلیارد پس انداز داره از کجا آورده 😑اصلا اعصابم خورد شده می‌خوام بهم بزنم همه چیو اگر دروغ گفته 

بعضیا این مدلین همه چیشون سکرته یا همش مینالن در صورتی ک وظعشون توپه. ولی دیگه با تو ک نباید اینجوری ...

میگم اگر از دروغ گفتنش مطمئن شدم بهم بزنم؟

خودم دانشجو پزشکیم خوشگلم اینم چون دوست داداشم بود میشناختمش پسر خوبیه قبول کردم ولی من دروغ گفتن خیلی بدم میاد ،دلمو زد امروز 

اولین مردیه که دیدم اینجوریه تا به امروز هم بهش شک نداشتم بعد فکر کردم با این حقوق چطور ماشین خرید ا ...

چرا اینقد اتیشت تنده بنظر من برو به پدرت بگو و یه مشورت بگیر یهو یه دعوا راه بندازی که دو خانواده به جون هم میوفتن  و از جشم پسره میوفتی ببین خانوادت چی میگن آخه ما شوهرتو نمی‌شناسیم منطقی با ابن قضیه برخورد کن که بعدا اگه حرفش زاست بوده باشه شرمنده نشی

چرا اینقد اتیشت تنده بنظر من برو به پدرت بگو و یه مشورت بگیر یهو یه دعوا راه بندازی که دو خانواده به ...

باشه آره تند شدم یهو چون امشب فهمیدم خیلی ناراحت شدم 🥲

بعد این همه وقت اگر دروغ گفته باشه نمیتونم دیگه باورش کنم

میگم اگر از دروغ گفتنش مطمئن شدم بهم بزنم؟خودم دانشجو پزشکیم خوشگلم اینم چون دوست داداشم بود میشناخت ...

به نظرم مطمئن شدی برو بهش بگو اول ببین دلیلش چی بوده .شاید بگه اونقد از حقوقم میره واسه قسط انقدی ک بهت گفتم میمونه هر ماه و خییییلی چیزای دیگه یا بعضی پسرا یه بخش حقوقشونو میدن کمک خانوادشون خلاصه بهش بگو. بگو احساس میکنم نسبت به کارت حقوقت پایینه چرا اینطوریه . یا بگو فلانی کارش مثه توعه حقوقش بالاتره برو اعتراض کن دارن بهت کم میدن