2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسره دروغ میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 71 پست
احتمالا از اینایی که همه چی رو از زن شو قایم میکنن و نمی‌خوان ازش سر دربیارنه

آره درون گراست ،پنح سال با داداشم دوست خیلی نزدیک بود حتی ما نمی‌دونستم چندتا خواهر برادر داره ،تا این حد تو داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره درون گراست ،پنح سال با داداشم دوست خیلی نزدیک بود حتی ما نمی‌دونستم چندتا خواهر برادر داره ،تا ا ...

یه سوال شما برون گرایی ؟ اگه هستی بنظرم بهتره با هم ازدواج نکنین چون بعداً به مشکل میخورین

یه سوال شما برون گرایی ؟ اگه هستی بنظرم بهتره با هم ازدواج نکنین چون بعداً به مشکل میخورین

آره من برون گرام کلا خانوادگی اینطوریم ،درون گرا هست اما شیطونه مثل خودم آدم آرومی نیست و پایه هست 

اما نسبت به من خیلی آروم نره من خودم کلا شلوغم 

آره من برون گرام کلا خانوادگی اینطوریم ،درون گرا هست اما شیطونه مثل خودم آدم آرومی نیست و پایه هست ا ...

من به شدت درون گرا شوهرم خیلی برون گرا ولی خوبیم باهم یکمی چالش پیش میاد ولی چون علاقه داریم میگذره میره

من به شدت درون گرا شوهرم خیلی برون گرا ولی خوبیم باهم یکمی چالش پیش میاد ولی چون علاقه داریم میگذره ...

شما ازدواجتون سنتی بود؟

حالا ما جدا از این بحث ،اون خیلی مذهبیه یعنی نماز سر وقت روزه و فلان اصلا به خانوما نگاه نمیکنه 

من اینطور نیستم خانوادم مذهبین ولی خودم نه مثل پسره نه با حجابم نه زیاد معتقد فقط بچه مثبتم اینم منو میترسونه

نه ما یکسال دوست بودیم جفتمونم مذهبی. راجبه نماز و روزه بهت چیزی نمیگه؟

ببین مخالفش نیستم ها ،روزه که به خاطر بیماریم نمیتونم بگیرم ،نماز هم گاهی وقت ها میخونم وای خوب اون نمیدونه 

ولی خوب از لباس پوشیدنم دیگه می‌دونه مثل خودش نیستم 

ما کلا برعکسیم من خانوادم مذهبی خودم غیرمذهبی اون خودش مذهبی خانوادش خیلییی غیرمذهبی 😅😅

ببین مخالفش نیستم ها ،روزه که به خاطر بیماریم نمیتونم بگیرم ،نماز هم گاهی وقت ها میخونم وای خوب اون ...

چقد جالبه🤣🤣🤣 ولی بهش بگو خب مستقیم نه ولی یه جوری متوجهش کن ک مدلت چطوریه بعدا نخواد بهونه بگیره یا همش بهت گیر بده.منم تو نماز ضعیف بودم تنبلی میکردم خودم عذاب وجدان داشتم ولی شوهرم براش مهم بود تو کتش نمیرف زنش نماز نخونه آخر تنبلیو گذاشتم کنار 

چقد جالبه🤣🤣🤣 ولی بهش بگو خب مستقیم نه ولی یه جوری متوجهش کن ک مدلت چطوریه بعدا نخواد بهونه بگیره ...

وای فکر کنم منم مثل خودت بشم 😅🤭ولی توجه کردی این مدل پسرا چقدر خوبن کاملا میتونی دلتو بهش بدی 🤭😍قابل اعتمادن

ممکنه راست بگه یا ممکنه دروغ بگه، خیلی سخت میشه گفت بدون اینکه بیشتر بررسی کرد. اما اگه به نظرت رفتار و وضعیتش تناقض داره با حرفاش، شاید بد نباشه که کمی بیشتر دقت کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

سلام عزیزم خوبی شما 

ببخشید شما روماتیسم داشتی خوب شدی

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
سلام عزیزم خوبی شما ببخشید شما روماتیسم داشتی خوب شدی

سلام عزیزم 

رماتیسم بیماری نیست که درمان بشه صرفا خاموش هست یا فعال من فعلا سه سال که خاموش شده ولی همچنان در آزمایش خونم هست 

تا اونجایی که تحمل داری و علائمت کمه تحت هیچ عنوان دارو مصرف نکن پزشکت باید خوب باشه 

سلام عزیزم رماتیسم بیماری نیست که درمان بشه صرفا خاموش هست یا فعال من فعلا سه سال که خاموش شده ولی ه ...

خداروشکر عزیزم خوشحال شدم کلی 

آخه میگن دارو مصرف نکنی به کل بدن آسیب میزنه 

من ازمایش ندادم ولی همه علایم دارم سنمم کمه میگم خدایا ینی میتونم باردار شم تازه عقد کردم🥲

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁