2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسره دروغ میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 71 پست
عزیزمیداداشم آزمون استخدامی داد قبول شد مصاحبه علمی هم قبول شد الان فقط مصاحبه عمومی و آزمایشات موند ...

ایشالله بهترین جا قبول بشه عزیزم 

نامزد منم پارسال آزمون داده بود تا قبول شد 😍♥️

البته میگه کارم سخته و خسته میشم ولی تو این اوضاع بهتر از هیچه

مرد خوبیه خب ولی بعدا ممکنه یکم سختت بشهمثلا مامان من عاشق طبیعته و مسافرت بابام عاشق کنج خونه و کتا ...

ببین ما هنوز عقد هم نکردیم ،تو مرحله قبل خواستگاری موندیم ،

راستش مهمترین تفاوت ما اعتقاداتمونه شاید این باعث مشکل ما بشه 

اون خیلی مذهبیه نماز اول وقت و نماز صبح بیدار بشه و نماز شب و هر هفته روضه و فلان 

من اینطوری نیستم راستش ،ایشونم چون خانوادش خیلی بی اعتقاد بودن و و هیچ کس مذهبی نبود وبا فامیلاشون هیچ ارتباطی نداشت اصلا ، دوست داشته از غریبه زن بگیره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالله بهترین جا قبول بشه عزیزم نامزد منم پارسال آزمون داده بود تا قبول شد 😍♥️البته میگه کارم سخته ...

فدات❤😍

داداش منم بنده خدا پارسال با شوهر شما امتحان داد و از سر قسمت یا هرچی نشد که بره بعد ۷ آزمون دیگه و کلی تلاش این یکی رو دقیقا جای پارسالش قبول شد حتما خیریتی بوده

ببین ما هنوز عقد هم نکردیم ،تو مرحله قبل خواستگاری موندیم ،راستش مهمترین تفاوت ما اعتقاداتمونه شاید ...

ای داد...

باهم راجب حجاب و سیاست و اینا حرف زدین اگر تفکرات خاص سیاسی بخصوص داری که قابل احترامه حتما باهم صحبت کنید چون فردا تا تلویزیون روشن بشه و به اتفاق تو جامعه بیوفته تو خونه تون آشوب میشه 

و بعد ببین در خودت میبینی که بخوای نماز بخونی و روزه و اینا...

چون برای مرد این مدلی سخته زنی که هیچ کاری نکنه... حتی اگه بهت نگه اذیت میشه...

حتما مشاوره پیش از ازدواج برید تست شخصیت و...بدین

فقط چون پسر خوبیه و داداشت تایید کرده ازدواج نکن بعدا یه عمر پشیمونی و حسرت داشته باشی.. با آگاهی بله بگو چون بله که میگی یعنی پای همه چی ش وایسادی و قبولته

فدات❤😍داداش منم بنده خدا پارسال با شوهر شما امتحان داد و از سر قسمت یا هرچی نشد که بره بعد ۷ آزمون ...

کلا بدون پارتی داشتن خیلی سخته قبولیش 

نامزد منم ۲۲ سالگی که درسش تموم شده تا ۲۷ سالکیش بیکار بوده با اینکه بورسیه دانشگاه صنعت نفت بود ولی کار پیدا نمی‌کرد 

حالا خوبی استخدامیشون اینه که رسمی میشه و بعداً آینده خیلی خوبی داره برادرتون

کلا بدون پارتی داشتن خیلی سخته قبولیش نامزد منم ۲۲ سالگی که درسش تموم شده تا ۲۷ سالکیش بیکار بوده با ...

رسمی رو همون پارسال گرفتن داداشم پیمانی شد بازم خداروشکر تو این بیکاری این کار گیرش اومد واقعا سخته

ای داد...باهم راجب حجاب و سیاست و اینا حرف زدین اگر تفکرات خاص سیاسی بخصوص داری که قابل احترامه حتما ...

ممنونم از راهنماییت گلم ♥️آره به خاطر همینه که آشناییمون خیلی طولانی شده 

نه من خانواد خودم مثل نامزدم مذهبین و تو همچین محیطی بزرگ شدم میانه گرا هستم ولی به میزان نامزدم رعایت نمیکنم 

سلام وقتتون بخیر❤️ببخشید مزاحمتون میشم 

الان داشتم تاپیک دیشب اون خانومی که راجب پشت کنکور نوشته بود و شما توش نظر داده بودید میخوندم

اگه اشکالی نداره میشه بهتون درخواست دوستی بدم چند تا سوال راجب کنکور ازتون بپرسم؟