ماهی چرا اونکه سردیه هرچند جدیدا خودش نمیخوره به زور میدم زیر کوکو سبزی میدم گاهی باز نمیخوره مگر سرش تو گوشی باشه
تمام ازمایشات انزیم کبد سونوی کبد همیشه خوب بوده بازم کبد مشکل داره؟ یعنی دکتر گیاهی میگفت دیگه حساسیت واسه کبد نیست ولی به طبع و اینا هم کاری نداره کلا
قدومه چیه؟
کیوی همون ی بار تو ی سالگی خورد دیگه ندادم تاالان ولی عاشق لیمو شیرینه اونم بخاطر چهار قاچ شدنش مدل خوردنشو دوس داره جدیدا پرتقالم میگه اونطوری بده پوست کنده نمیخوره پرتقال نارنگی انار شیرین باشه ترش و نمیدم ولی همونم گاهی نمیخوره حالا دکتر گیاهی میگفت با شیرین زبونش اونطوری نمیشه واقعانم نمیشه ترش باشه نمیخوره و تاجایی که خودم باشم تست میکنم میدم با اینکه سفارش کردم پدرم ملس باشه میده میگه شیرینه اونکه پسرم نخواد نمیخوره نمیتونن زورش کنن
حالا همون ی سالگی عید اینطوری شد تا سال بعدش ابان اذر مرکبات ندادم یعنی میگی بازم ندم ؟؟ هرچند الانم احتیاط میکنم فقط لیمو شیرین همه جورش شیرینه رو میخوره پرتقال نارنگی رو فقط شیرین در کل هم دوس نداره
الان خودم ابلیمو گرفتم گاهی سالاد شیرازی میدم زمستون باز خیلئییییییییی کم درست میکنم اینم ندم ؟ ولی شربت ابلیمو عسل کمی شکرم مریزم اینو اسمش میاد میگه بده اینم ندم؟