2777
2789

پیشنهادتون چیه؟

چکار کنم باهاش بهتره؟؟؟

خرج خودم میخوام بکنم

طلا بخرم ، ژل بزنم ، لباس بخرم یه عالمه ، یه کار زیبایی انجام بدم روی خودم ، وسیله خاصی بگیرم!!!

چکار کنمممممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس بخر یکم خوش بگذرون

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

زمین بخر

😂😂😂😂

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

با پونزده میلیون ی عااالمه نمیشه هااا

اگ طلا بخای شاید ی دستبند سبک گیرت بیاد ک بعید میدونم،من مهر که طلا گرمی ۴ تومن بود،یه دستبند سبک خریدم ۱۶.۵۰۰

اگه لباس میخای هم بنظرم همشو لباس نخر،یه دو تا مانتو و ی شال و شلواری چیزی بخر اگ لازمته،بقیشو ببین خودت چی لازم داری

میتونی بوتاکس کنی 

میتونی چندتا پوشک بزرگسال بگیری و ببری خونه سالمندان با چندتا شاخه گل و خوشحالشون کنی 

بستگی داره جنبه مادی برات اهمیت داشته باشه یا زیبایی یا معنوی ؟؟

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

با پونزده میلیون ی عااالمه نمیشه هااااگ طلا بخای شاید ی دستبند سبک گیرت بیاد ک بعید میدونم،من مهر که ...

اخه حقیقتش لباسی هیچی نیاز ندارم 

دلم میخواد بیشتر به خودم برسم و هزینه خودم بکنم ولی نمیذونم چکار کنم