2777
2789

جمعه نامزدم(عقدیم) و داییش اینا رفتن بیرون نامزدم خیلی اصرار کرد بیا ولی معذب بودم ماهم با خونواده عموم اینا بیرون بودیم اصلا وقت نکردم گوشیم رو چک کنم حالا برگشتنی دیدم دختردایی نامزدم یه واقسام استوری گذاشته بود توی یکیشون عکس نامزدم و باباشو گذاشته بود زیرش نوشته بود بهترین با یه قلب قرمز حالا گفتم عکس بابای خودشم هست لابد منظورش اون بوده بعدی عکس تک نفره نامزدمو گذاشته بود‌ زیرش یه چشم زخم گذاشته بود 

اینم بگه دخترداییش یه سال از نامزدم کوچکتره و قبلا میگن مامانش خیلی تلاش کرده دخترش با پسرعمش(نامزدم) ازدواج کنه 

حالا ناراحت باشم اگه آره چیکار کنم نمیخوام حساس بشن

کاربر قدیمی هستم💕

یا خواسته لجتو در بیاره یا مغزشو در اوردن جاش دمپایی گذاشتن

عین خیالت نباشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

😂😂😂😂چه بی لول و چندشه

خندم گرفت از کارش

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن به نظرم ذهن خودتو درگیر نکن درسته حق داری ناراحت شی ها ولی نکن من اینقدر تو نامزدی حساس بودم بعد فهمیدم اشتباه کردم مهم شوهرته که فقط شمارو میخواد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یا خواسته لجتو در بیاره یا مغزشو در اوردن جاش دمپایی گذاشتنعین خیالت نباشه

قشنگ بود😂

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

چقدر چیپه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه چیز بگم یکی شرایطش دقیقا مثل تو بود اخر دختره رو با دعا فراری دادن 

حواستو جمع کن

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

اهمیت نده.حتی به نامزدت یا مادرشون هم چیزی نگو

اجازه نده متوجه حساسیتت بشن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

ناراحتیتو به نامزدت بگی بحثتون میشه

میگه خواستی بیای

وقتی نمیای همینه

بعد فکر میکنه خیلی خبریه

تقصیر خودتهنباید تنها میزاشتی بریمعمولا از اینجور دخترا تو فامیل زیادهاز این به بعد همیشه باهاش باش ...

بعد عین پاسبون باهاش باشه بقیه نمیفهمن حساسه؟

این حرفا چیه؟ مرد در طول روز هزار جا میره مگه میتونی همه جا باهاش بری؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی