2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم ناراحت باشم یا بیخودی حسودی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر همه گفتند همسرت رو تنها نذار اسی که داشتم شک میکردم شاید همسر استارتر رو کودکی رو تصور کردن ک ...

اینو که باید به مردها آموزش داد حقیقتا

خواهرم وقتی نامزد کرد، جاریش مدام می چسبید به نامزد خواهرم. خیلی هم خبرچینی و تهمت میزد. سعی می کرد دو به هم زنی کنه. خواهرمم حساسیتشو به نامزدش گفت. اون میگفت زن داداشمه و مث خواهرمه و .... نمیدونم چرا مردا اینقدر شوتن. کاملا تابلو بود جاری از رو حسادت و بدجنسی اینطوری می کنه

منم وقتی میخواستیم عقد کنیم، دخترخاله شوهرم درمورد من بدگویی کرده بود پیش شوهرم، انگاری میخواست منصرفش کنه. عقد هم که کردیم شروع کرد به بهونه های مختلف پیامک زدن و زنگ زدن. من به شوهرم تذکر دادم و اون خیلی سرد شد با دخترخاله اش، اونم دیگه پاشو از زندگیمون کوتاه کرد

نه این در همون حد نیست

یعنی چی در همون حد نیست؟

کلا به نظرم نامزدته که فقط میتونه دختررو ایگنور کنه تا دیگه از این رفتارا نداشته باشه

البته دخترخاله اونم گفت از وقتی که سربازیم تموم شده این رفتارارو شروع کرده قبلش اینجوری نبوده

اینو که باید به مردها آموزش داد حقیقتاخواهرم وقتی نامزد کرد، جاریش مدام می چسبید به نامزد خواهرم. خی ...

حالا من که تجربم کمه و مجردم ولی به نظرم کار درست اینه غیر مستقیم به اقا فهموند که به اینجور رفتارا حساسه و ناراحت میشه که دیگه اون اقا با حالا دختر خاله یا هرکسی سرد بشه 

دختر خاله هم وقتی ببینه طرف ایگنور میکنه خودش کنار میکشه

لابد اون گفته عکس بگیرم اینم گفته باشه

خب دخترداییشه، از قبل با هم بزرگ شدن، چه میدونه طفلک این الان عکسو استوری میکنه، تازه شاید این برا خودش نشسته دختره عکس گرفته یهو

تازه آگاهانه هم اجازه داده باشه، فک کرده به یکی از اعضای خونوادش اجازه عکس داده

خب دخترداییشه، از قبل با هم بزرگ شدن، چه میدونه طفلک این الان عکسو استوری میکنه، تازه شاید این برا خ ...

نه توی عکس حواسش بوده ولی لبخند نزده عادی واستاده مشخصه اون گفته عکس بگیرم اینم قبول کرده من بهش اطمینان دارم ولی این دختردایی از اول همه می‌دونستن که از پسرعمش خوشش میاد تازه دختره خیلی از من خوشگلتره یه بار از دهن دخترخالش پرید که هیچوقت فکر نمی‌کردیم حسین از فلانی بگذره تورو انتخاب کنه

کاربر قدیمی هستم💕
نه توی عکس حواسش بوده ولی لبخند نزده عادی واستاده مشخصه اون گفته عکس بگیرم اینم قبول کرده من بهش اطم ...

آره گفتم شایدم میدونه اما دخترداییشه دیگه. شاید فک کرده نزاره عکس بگیره زشت باشه، تو رودروایسی مونده