2777
2789

بچه‌ها من خواهرم ازم بزرگتره از سر لجبازی با اون خواستگار قبول کردم تو نامزدی ازش خیلی خوشم نمیومد با این حال حال نداشتم ردش کنم باهاش بیرون رفتم اونا سفت شدن و عقد کردیم 

الانم فقط دلم میخواد زمان برگرده عقب من ردش کنم 

اصلاً چیز خاصی نیست 

خدایا شکرت که هستی =)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه طرز فکرت اینه و نمیتونی دوستش داشته باشی .. اذیتش نکن و کشش نده

من خیلی عادی دوسش دارم 

دیشب بهم میگفت اینجوری نشه که خونه و ماشین بگیری پولدار بشی بری چون میدونه پیشرفت میکنم 

خدایا شکرت که هستی =)
من خیلی عادی دوسش دارم دیشب بهم میگفت اینجوری نشه که خونه و ماشین بگیری پولدار بشی بری چون میدونه پی ...

خوب خدارو شکر دوستش داری . اگه اونم دوستت داره و برای راحتی و راضی نگه داشتنت تلاش می‌کنه آدم سالم و وفا داریه بدون در آینده عشق و علاقه عمیقی بینتون میشه و با هم پیشرفت کنید ... تو عشق و عاشقی های آتشین و ... عاقبتی نیست معمولا تب تند زود ب عرق میشینه و سرد میشه