2777
2789
عنوان

شوهرم بدجور منت کشی کرد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 23112 بازدید | 104 پست

من هیچوقت شوهرمو بدون آقا صدانکردم تو جمع

اونم تاحالا تو خلوت و جمع هیچوقت اسممو نگفته همیشه خانم میگه

اصلا نمیتونم از قلبم بیرون کنم این حرفشو

بحث لوسی نیست بخدا بقران بحث دلشکستنه.اصلا توقع نداشتم.حالم بده

توروقران مسخره ام نکنین یعنی واقعا من بزرگش میکنم حرفش خیلی زشت بوده

خوب حرفش زشت بوده حرفی هست که زده گلدون نبوده بشکنه بره یه نو بخره شما خودت انتظار داری چه قدر معذرت بخواد مثلا. 

خدا بزرگتر است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بی جهت زندگی رو به خودتون تلخ میکنید و فرصت هایی که میتونید کنارهم خوش باشید رو باغم میگذرونید! اخه چرا؟ اخرش که قراره ببخشی پس هرچی زودتر بهتر 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نمیدونم ولی دلم صاف نمیشه باهاش

منم شوهرم تاحالا جزعشقم هیچی بهم نگفته بود

چندوقت پیش دعواکردیم

بهم یچیزی گفت که اگه بگم دهنت اینطوری میشه😲

ولی کلی معذرت خواهی کرد ظرفارم شست جاروام کشید😆الان بخشیدمش 

من هیچوقت شوهرمو بدون آقا صدانکردم تو جمع اونم تاحالا تو خلوت و جمع هیچوقت اسممو نگفته همیشه خانم م ...

دوست گلم ناراحت نشو اما شوهرت لوست کرده یه کم

درسته حرفش زشت بوده اما اومده معذرت خواهی هم کرده دیگه دلیلی برای ادامه بحث نمیمونه

شما باکش دادن این بحث فقط وفقط باعث میشی شوهرت دیگه نیاد منت کشی چون میدونه فایده ای نداره

من اوایل ازدواجم انقدر میرفتم منت کشی شوهرمو میکردم اما اون فقطط کش میداد منم دیگه از اون به بعد نمیرم منت کشی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نمیدونم ولی دلم صاف نمیشه باهاش

بنظرم تنبیهش کردی دیگه ببخش زندگی رو واسه خودتون و بچه هات تلخ نکن. بهش بگو میبخشم ولی فراموش نمیکنم. دفه اول و آخر باشه ک این مورد پیش اومد

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟ ممنونم 
منم شوهرم تاحالا جزعشقم هیچی بهم نگفته بود چندوقت پیش دعواکردیم بهم یچیزی گفت که اگه بگم دهنت اینط ...

چی گففف؟؟؟؟🤔🤔🤔

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
چقدر بی جهت زندگی رو به خودتون تلخ میکنید و فرصت هایی که میتونید کنارهم خوش باشید رو باغم میگذرونید! ...

بخدا خیلی ب این حرفت اعتقاد دارم و همیشه ب همه گفتم و میگم

ولی الان ک پای عمل رسیده کم اوردم