2777
2789
عنوان

شوهرم بدجور منت کشی کرد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 23112 بازدید | 104 پست
هیچی دیگه یعنی خیلی راحت ۲بارگفت ببخشید منم گفتم ن اونم رفت بهمین راحتی واقعا اینجوری باید معذرت ...

حرف اون زشت بود چون عصبانی بود خب

خون که تودهن پسرش دیده اعصابش بهم ریخته حالا دوساعتم منت کشی کرده ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دیگه یعنی خیلی راحت ۲بارگفت ببخشید منم گفتم ن اونم رفت بهمین راحتی واقعا اینجوری باید معذرت ...

چه جوری باید معذرت میخ است دیگه بنده خدا

انتظار داشتی با دسته گل بیاد خونه به پات بیفته😕

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
برام خیلی جالبه والبته توفکرمیبره شماموقع عصبانیت وناراحتی چطوربرخوردمیکنید ینی همه بزرگ منشانه وماخ ...

منم همین طور

خب گاهی اوقات انسان وقتی عصبانی میشه متوجه حرفی که میزنه نمیشه

حالا خوبه توهین خیلی بزرگی نکردن

همین حرف این خانم که گفت با من هم کلام نشو یا در حدی نیستی که ببخشمت

خیلی توهین بزرگی بود

اگه اون حرف اشتباه این حرکتم اشتباه به نظرم

اخه من سیده هستم شوهرمم ازاول ازدواج خیلی حساس بود  باصطلاح ب احترام و اینا میدونم خودش نارا ...

خب منم سیدم عزیزم چه ربطی داره

درسته حرفش زشت بوده اما دیگه انقدر کشش نده

بنده خدا اومده معذرت خواهی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ب نظر من زیاد کشش نده بعد که دیگه داغه واسه منت کشی سرد که بشه واسش مهم نیس منو شوهرمم امروز دعوا کردیم ولی تهش اشتی کردیم که دیگه روابطمون سرد نشه سرد که بشه از چشمش میفتی دوبار نازتو کشید دفعه سوم تو بگو عجیجم بیا اشتی

ینی متوجه نشدی خیییلی کشش دادی؟؟🤔🤔🤔🤔

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
منم همین طور خب گاهی اوقات انسان وقتی عصبانی میشه متوجه حرفی که میزنه نمیشه حالا خوبه توهین خیل ...

این حرفم درسته استاتر کوچیک کرده شوهرشو .ولی مااستانه فحش خورکسی نیسیم😁ینی سطح تحمل برای بقیه متفاوته

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

من همیشه وقتی عصبی میشم همسرمم سربه سرم میذاره میگم سر به سرم نذار که هاپو شدماااااا 😠😠😠😠 اونم میگه عه جدی باز هاپو شدی میگم اررره هاپو شدم بدجوووور هم برو کنار به دست و پام نپیچ فقط😠😠 😂😂😂اونم میخنده به شوخی میگه هاپوی من هاپ هاپ عصبی نشو دیگه خانومی منم خندم میگیره جو عصباینت عوض میشه اوضاع اروم میشه😂 چرا انقدر بزرگش میکنی عزیزم زندگی رو سخت نگیر کوتاه تر از ایناست که بخواییم ناراحتی هارو کشش بدیم

ب جون بچه هام دستمو بوسید گفتم کف پامو هم ببوسی اون سگی ک گفتی از گوشم نمیره بیرون دیگه رفت

😐