2777
2789
عنوان

شوهرم بدجور منت کشی کرد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 23112 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم از بدجور منت کشی شوهرم اینه ک طوری نبود ک من ببخشم و اشتی کنم😔 حرافاشو زد و دید من هنوزن قه ...

خیلی از مردا همین کار شوهرتم انجام نمیدن 

مقل شوهر من یه راست میره سر اصل مطلب 😐😐

تمام دوستداشتنها و عشقها الکی و ابکیه هنوز باورم نمیشه چجوری تونست بزبون بیاره لعنت ب این دنیای بی ...

عزیزم بهتره تو اینجور مواقع اسم سید بودن و حضرت زهرا رو نیارید... چون سطح توقعات میره بالا... اگه شما یه حرفی که از دهن شوهرتون دراومده اینقدر اذیتتون کرده حرف شما به شوهرتون بسیار بسیار بدتر بوده... یه سید هیچوقت توی هیچ جایی مخصوصا فضای مجازی به شوهرش نمیگه نامرده... عزیزم اگه شما سید هستید باید از شوهرتون حلالیت بطلبید چون طرف شما به مراتب بدتر از حرف ایشون به شما بوده. 

منظورم از بدجور منت کشی شوهرم اینه ک طوری نبود ک من ببخشم و اشتی کنم😔 حرافاشو زد و دید من هنوزن قه ...

هستی جون منم خیلی زود رنجم 

رابطه من و شوهرمم خیلی پاستوریزه است 

میبینم زن و شوهرا مثلا به شوخی به هم یه بیشعور میگن و میخندن تعجب میکنم 

خواهرم تو یه بحث ساده به شوهرش میگه حیون!

من و شما سیستمون مثل هم هست 

شما هم کشش نده و اشتی کن 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

من وشوهرمم خیلی پاستوریزه ایم.

تاحاااالا توعمرم چییزی بهم نگفته بود بااین حال اونشب که اون حرفو زد بخشیدمش.

چون منم خیلی عصبیش کرده بودم.

خیلییی.کلی برام گل خرید و منت کشی کردمنم بخشیدم.

ببین مردا کلا عصبانی که بشن نمیفهمن چی میگن

ببخشش

كار شوهرت درس نبود درست،ولي كار شما هزااااااااااار برابر شوهرت بتر بود.چرا انتظار داري چون سيدي هميشه با عزيزم و جونم باشه.خوب يه ديقه فك كن تو هم خيلي بد با بچش حرف زدي.حالا خسته بودي و دسته خودت نبودي درست خوب اونم اون لحظه يه ثانيه عصباني شده يه چي از دهنش در رفته مثل كار خودت.بعدشم كلي معذرت خواهي كرده.ديگه اين ناز كردن شما چه معني مي ده.اصلا خودت از پسرت معذرت خواهي كردي؟

من فکر میکنم همسرتون طلبه اس درسته؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

زندگی ک پر از احترام باشه ی همچین مشکلات پیش و پا افتاده ایی راحت تلخ و تنگش میکنه نمیگم زندگی سرشار از احترام بده خیلیم خوبه ولی اگه قرار باشه با دو تا بچه تو این سن اینقدر خودتو شوهرتو عذاب بدی ک سنگ رو سنگ بند نمیشه و امثال شما رو حساس و شکننده بار میاره .فقط ی چیز بهت بگم فکری ک ممکنه شوهرتم پیش خودش بکنه تا الان شوهرت باهات خوب بوده و احترامتو نگه داشته ک شما هم باهاش خوب بودی .وگرنه خوبی از شما نبوده . ی بار همسرت ی حرفی زد و کلی معذرت خواهی کرد ببین چ قشقرقی بپا کردی 

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید