2777
2789
عنوان

شوهرم بدجور منت کشی کرد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 23110 بازدید | 104 پست

صبحم خودمو بخواب زدم تا رفت.ظهر اومد هرچی گفت بیا نهاربخور جواب ندادم.اخه خورده بودم قبل اومدنش

بعد اومد مثلا شوخی کنه گفتتتت وااای خانوم بهشون برخورده 😐من فکرکردم بپسرم گفتم بیا بیرون از اشپزخونه ک مامانت الان داگی(سگ ب انگلیسی)میشه.اینو گاهی بشوخی میگه ک مثلا وای فلانی داگی میشه احلاقش الان

بعد گفت واقعا معذرت میخوام از دهنم در رفت 

نمیخواستم اونجور بگم حالا ببهشید بیا نهارتو بخور

داد زدم در حدی نیست ک بخوام ببخشم 

تو این چندسال کی بهت بی احترامی کروم چ برسه ب اسم حیوون بزبون بیارم

گفت میدونم واس همین میگم ببخشید چیکارکنم اشتی کنی

گفتم هیچی فقط نمیخوام باهام همکلام شی

شوهرت که بدجور منت کشی نکرده شوهرت بدجور ناز کرده و حالا بخوای آشتی کنی شما مجبوری بدجور منت کشی کنی.

عزیزم پیش می یاد بچه ها عامل خیلی دعوا های زن و شوهری هستن ایشالله فرصتی بشه هر دو با هم آشتی کنید

خدا بزرگتر است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم تایپ میکنم صبرکنین

فکر کردم تموم شد حرفات !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

هی اوند صورتمو گرفت تو دستش گفت تو جشمام نگاه کن

منم تندی اشکم میاد گفتم نمیخام ببینمت ازت متنفرم متنفرم بفهم

گفت یعنی نمیخوای ببخشی گفتم ن برو کنار

هولش دادم اومدم رومبل اشکامم پاک کردم

گفتم دیگه باهام حرف نزن ک در و گوهر نریزه بیرون تو ک دست خودت نیست دهنت

گفت یعنی همین گفتم اره

لباساشو پوشید گفت دیروز رفتم حرم توبه کردم بخدا ناراحت بودم از پریشب سردرد بدی گرفتم 

ولی توام کینه ب دل میگیری ول نمیکنی 

نهار نخورد رفت

صبحم خودمو بخواب زدم تا رفت.ظهر اومد هرچی گفت بیا نهاربخور جواب ندادم.اخه خورده بودم قبل اومدنش بعد ...

وا😐 چقدر بزرگش میکنی حالا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چه بچگانه رفتار کردی

برام خیلی جالبه والبته توفکرمیبره شماموقع عصبانیت وناراحتی چطوربرخوردمیکنید ینی همه بزرگ منشانه وماخوذ ب حیا من واقعانمیتونم برام عجیبه ک اینجاچقدواکنش عصبی براشون عجیبه

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
هی اوند صورتمو گرفت تو دستش گفت تو جشمام نگاه کن منم تندی اشکم میاد گفتم نمیخام ببینمت ازت متنفرم م ...

وا😐 خدایا😩

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏