2777
2789
عنوان

شوهرم بدجور منت کشی کرد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 23112 بازدید | 104 پست

صبحم خودمو بخواب زدم تا رفت.ظهر اومد هرچی گفت بیا نهاربخور جواب ندادم.اخه خورده بودم قبل اومدنش

بعد اومد مثلا شوخی کنه گفتتتت وااای خانوم بهشون برخورده 😐من فکرکردم بپسرم گفتم بیا بیرون از اشپزخونه ک مامانت الان داگی(سگ ب انگلیسی)میشه.اینو گاهی بشوخی میگه ک مثلا وای فلانی داگی میشه احلاقش الان

بعد گفت واقعا معذرت میخوام از دهنم در رفت 

نمیخواستم اونجور بگم حالا ببهشید بیا نهارتو بخور

داد زدم در حدی نیست ک بخوام ببخشم 

تو این چندسال کی بهت بی احترامی کروم چ برسه ب اسم حیوون بزبون بیارم

گفت میدونم واس همین میگم ببخشید چیکارکنم اشتی کنی

گفتم هیچی فقط نمیخوام باهام همکلام شی

شوهرت که بدجور منت کشی نکرده شوهرت بدجور ناز کرده و حالا بخوای آشتی کنی شما مجبوری بدجور منت کشی کنی.

عزیزم پیش می یاد بچه ها عامل خیلی دعوا های زن و شوهری هستن ایشالله فرصتی بشه هر دو با هم آشتی کنید

خدا بزرگتر است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم تایپ میکنم صبرکنین

فکر کردم تموم شد حرفات !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

هی اوند صورتمو گرفت تو دستش گفت تو جشمام نگاه کن

منم تندی اشکم میاد گفتم نمیخام ببینمت ازت متنفرم متنفرم بفهم

گفت یعنی نمیخوای ببخشی گفتم ن برو کنار

هولش دادم اومدم رومبل اشکامم پاک کردم

گفتم دیگه باهام حرف نزن ک در و گوهر نریزه بیرون تو ک دست خودت نیست دهنت

گفت یعنی همین گفتم اره

لباساشو پوشید گفت دیروز رفتم حرم توبه کردم بخدا ناراحت بودم از پریشب سردرد بدی گرفتم 

ولی توام کینه ب دل میگیری ول نمیکنی 

نهار نخورد رفت

صبحم خودمو بخواب زدم تا رفت.ظهر اومد هرچی گفت بیا نهاربخور جواب ندادم.اخه خورده بودم قبل اومدنش بعد ...

وا😐 چقدر بزرگش میکنی حالا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چه بچگانه رفتار کردی

برام خیلی جالبه والبته توفکرمیبره شماموقع عصبانیت وناراحتی چطوربرخوردمیکنید ینی همه بزرگ منشانه وماخوذ ب حیا من واقعانمیتونم برام عجیبه ک اینجاچقدواکنش عصبی براشون عجیبه

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
هی اوند صورتمو گرفت تو دستش گفت تو جشمام نگاه کن منم تندی اشکم میاد گفتم نمیخام ببینمت ازت متنفرم م ...

وا😐 خدایا😩

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏