2777
2789

تولد همکارمه که من ۳ ماهه رفتم اونجا و دوست نیسیم خیلیم اذیتم کرده تا الان هم رفتاری هم کلامی و میکنه ولی نسبت به قبل رفتارشو یکم بهتر کرده اما معلومه فیکه و فقط سیاسته اما چش نداره منو ببینه و کلا دو نفریم اونجا بنظرتون باید کادو یا کیک بگیرم برای تولدش؟ دلمم نمیخواد هزینه کنم زیاد براش و نمیدونم چی بگیرم

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

نه. مگه آدم برای همکار تولد میگیره !؟

ینی هیچی نگیرم؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما همکار صمیمی داشتیم فقط تبریک گفتیم دیگه چه برسه صمیمی هم نباشی.... فقط تبریک بگو و تمام. همک ...

اخه برای استخدام آموزش و پرورش یه کتاب ب درد نخورم بهم داد گفت بیا میخای آزمون بدی از این بخون

اگه بنظرتون جایگاهشون طوری هست ممکنه در آبنده شغلی شما تاثیری داشته باشه که بهتره سیاست کاری داشته ب ...

والا همه کاره اونجاس مدیر خودش از اون دستور میگیره ولی زیاد موندگار نیس تا ۴ ماه دیگ میره

اخه برای استخدام آموزش و پرورش یه کتاب ب درد نخورم بهم داد گفت بیا میخای آزمون بدی از این بخون

باشه بالاخره پیش میاد شما هم یه لطف اینطوری بهش بکنی کسی از همکار توقع کادو نداره تبریک کافیه بازم خودت میدونی.

والا همه کاره اونجاس مدیر خودش از اون دستور میگیره ولی زیاد موندگار نیس تا ۴ ماه دیگ میره

اگه که واقعا موندگار نیست هیچ. اما همیشه سعی کن سیاست کاری داشته باشی، مهم نیست خوشت بیاد از طرف یا نه ولی خب محیط کار همینه

اگه که واقعا موندگار نیست هیچ. اما همیشه سعی کن سیاست کاری داشته باشی، مهم نیست خوشت بیاد از طرف یا ...

نمیدونم چطور باید سیاست کاری داشته باشم

خیلی اذیتم میکنه و هیچی هم یادم نمیده از کار

نمیدونم چطور باید سیاست کاری داشته باشمخیلی اذیتم میکنه و هیچی هم یادم نمیده از کار

تو محل کار فقط خوش برخورد و خوش خنده باشید. مناسبت های مختلف مهمون کنید. جاهای مختلف هوای طرف رو داشته باشید. اینا شاید در ظاهر ساده باشن اما خیلی تاثیر دارن.

وا کیک برا چیه؟؟!!

ی تبریک بگو و تمام

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".