2777
2789

آقا ما یه همسایه داشتیم چند سال پیش با هم خوب بودیم هنوزم تلفنی در ارتباطی ۵ ساله همو ندیدیمممم پسرش به شدت پولدار و خوشگله اومد منو فالو کرد،تازه مامانم گفت برو یه کاری انجام بده برام توی گوشی اتفاقی رفتم واتساپ مامان پسره گفته بود عکس فلانیییییی رو قرار بودددددد برام بفرستیییییییی مامانم عکس ۳ سال پیش منو ک الان ۳۰ کیلو لاغر شدم با کلی ابرو و سیبیلللللل و شلوار دست کمی از شلوار کوردی نداشته فرستاده آخه مادر من این چ کاری بود کردی البته چند وقت پيش خودش ازم پرسید اجازه هست عکستو برای یکی بفرستم منن فکر کردم داره شوخی میکنه گفتم من چکارت دارم و خندیدم اومدم تو اتاق نهههههههه الان خودمو میکشممممممم خدایاااااااا نهههههه یکی بیاد منو آروم کنه😂😭

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیا با هم گریه کنیم به حالت

بابا من توی پیجم عکسای الانمو گذاشتمممممم اصلا شبیه ۳ سال پیشم نیستم😭😂

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

اگر قراره ترو بپسندن و قشمت باشه با همون عکس میپسندن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

😂😂😂😂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

چرا عکستو میخواس

خب معلومه دیگه برا پسرش وگرنه برا چی عکس منو بخواد🤦🏻‍♀جدی پسره رو من یکم دوست داشتم با این حرکت مامانم ناامید شدم

اگر قراره ترو بپسندن و قشمت باشه با همون عکس میپسندن

اخه من توی پیجم عکسای الانم خیلی خوشگله 

مامانم عکسی ک فرستاده افتضاحه بخدا شبیه من نیست اون هکسه

بزرگوار لگد به بختت زده طبق تعاریفت از عکس😐🤣🤣🤣❤️

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ