2777
2789

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

هرکه آن را بجا آورد، توبه‌اش پذیرفته، حق و گناهش آمرزیده می‌شود. طلب‌کاران او در قیامت از وی راضی گردند.

استاد شیخ جعفر ناصری دولت آبادی (حفظه الله) درباره اهمیت و آثار خواندن نماز یکشنبه‌های ذی‌القعده فرمودند: این نماز علی رغم حجم کم، آثاری عجیبی برای آن است که خیلی از بزرگان ملتزم به این نماز بوده اند، حتی به قصد رجاء یکشنبه‌های در طول سال این نماز را می‌خواندند.

از آثار و برکات این نماز این است که مشکلات را آسان و خواسته‌ها را قابل دسترس و روح و جان را طراوت می‌دهد؛ و محرومیتی است که انسان این فضل و نماز را از دست بدهد؛ بنابراین از این توفیق بزرگ محروم نشوید.

غسل کنید و وضو بگیرید و چهار رکعت نماز بخوانید، در هر رکعت حمد یک مرتبه و سوره توحید سه مرتبه و سوره ناس و فلق هر یک را یک مرتبه. پس بعد از نماز هفتاد مرتبه بگوید: «استغفر الله ربّی و اتوب الیه». پس ختم کنید به «لا حول و لا قوّة الّا بالله العلیّ العظیم»

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

سپس بگویید : « یا عَزیزُ یا غَفّارُ إغفِر لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمیعِ المؤمِنینَ وَ المُؤمِناتِ فَإنَّهُ لا یَغفِرُ الذُّنوبَ إلّا أنتَ» ترجمه: « ای خدای عزیز و ای خدایی که بسیار آمرزنده ای! گناهان من و گناهان همه ی مردان و زنان مؤمن را بیامرز، چرا که کسی جز تو آمرزنده ی گناهان نیست»

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز دوشنبه هست

سلام. شیش روز دیگه یکشنبه اس

عه کاش دیروز میخوندم

ان شاءالله یکشنبه بعدی ۲۰ ذی القعده رو از دست ندیم

دیروز بود

کی بخونیم؟

بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔

کی بخونیم؟

یکشنبه اول✔یکشنبه دوم✔

ان شاءالله یکشنبه پیش رو، سومین یکشنبه ماه مبارک ذی القعده خواهد بود.

منظورتون همینه؟

یکشنبه اول✔یکشنبه دوم✔

شایدم فرمودین یکشنبه اول و دوم رو توفیق داشتین با بجا آوردن اون نماز پاس کردین. ها؟

شایدم فرمودین یکشنبه اول و دوم رو توفیق داشتین با بجا آوردن اون نماز پاس کردین. ها؟

بله من دوتا یکشنبه رو خوندم 

بیشتر منظورم این بود این دوتا یکشنبه تمام شد یکشنبه های دیگه ماه ذی القعده رو از دست ندن دوستان

هی نفسی میاد و میگاد🙃