دیشب اولا ک چندتا بی جنبه بازی درآورد اولیشو بگم . خب ما باهم شوخی زیاد داریم ولی از این یکی ناراحت شدم برگشت جلو ابجیم و شوهرش که بیرون بودیم دیشب گفت. اصلا یسنا یعنی من یسنا لنگه نداری یکی هستی ولی مشکل اینه ک اون لنگت گیر من نیومده😑😐 با حالت شوخی نمیدونم معنی حرفشو خودشم نفهمید فقط میخاست یه چیز پرونده باشه منم خندیدم چیزنگفتگفتم گفتم میخاسته تو جمع یه شوخی بام بکنه اشکال ندارع. گذشت نیم ساعت بعدش من داشتم آروم رو صندلی یه کوچولو میرقصیدم. بعد برگشت گفت دختر باید دستشو بیاره بالا برقصه نمیدونم تو میخای لاتی برقصی تو رقص دستمالی( محلی) بهتره بندری بلدی و فلان منم باشوحی گفتممگه نمبگی من بلد نیستم پاشو باهم برقصیم ببینیم کی بهتر میرقصه کاملا با شوخییی بعد جلواونا برگشت با جدیت گف تو بی جنبه و بی شعوری من من نظر دادم و تو دیگه ول نمیکنی و من ازت تعریف کردم گفتم رقص محلیت بهتره و حالا ازین به بعد به ابجیام میگم اونا بهتر میرقصن😐😑 منم گفتم نظر کسی برام مهم نیست مهم اینه ک خودم میدونم خوب میرقصم بعد ناگفتهنماند داداش من۱۱ سالشه بوس دیشب داشت برامون میرقصید منم گفتم آفرین خوب میرقصیا این ازون جاهم زورش گرفت خیلی حسوده بشدتتتت درصورتی ک به خودشم هزار بار الکی یا واقعی گفتم خوبه رقص بلدی
خلاصه این از بحث دوم بعددداشتیممیومدیمخونه تو اتوبان یه سبقت خیلی بد گرفت. بعد مثال تصور کنین فامیلی اون اسدی فامیلی ما مرادی (مستعار) آره سبقت گرفت و به داداشم با شوخی گفت این سبقت و این دل جرعت فقط مال منه و مال اسدی ها مگه نه دیگ از پس کی بر میاد به نظرت؟ به داداشم گفت داشت شوخی میکردا جدی نبود. بعد منم با شوخی به داداشم گفتم بگو از مرادی ها بر میاد... بعد هی شروع کرد مسخره بازی و آره مرادیا بیست نفر بشن نمیتونن و ادعا دارن و.... آخرشم گفت حالا به پسر عموهات بگو سبقت میگیرن مواظب باشن آخه مرادین دل وجرعت دار
😑😑😑😑😑😑😑😑😑 وای خدا چقدر یه نفر میتونه تاکسیک باشه بخدا دارم پشیمون میشم از انتخابش من یه نفر رو میخام ک مرد باشه. تروخدا نظرتونو راحت بدین بگید تقصیر کیه شاید مشکل از منههه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زیاد شوخی کردن بین زن و مرد، حرمت هارو از بین میبره
چون مردها این حد رو نمیتونن رعایت کنن
آسیب میبینه رابطه
باید احترام بینتون باشه
نمیگم صمیمی نباش،شوخی ولی نه
من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
ببین داداش من خیلییییییییییی خوشگله اصلا مدلیه واسه خودشهیچ عیبی تو صورتش نداره اما کافیه به شوهره ب ...
🤣🤣🤣چرا اینجورین. بخدا این میشینه میگ هیکل فلان خواهرم از اون یکی خواهرم بهتره اینجور اونجور بعد م منم تایید میکنم بعد ماا به داداشمون نمبتونیم بگیم خوب میرقصیی