2777
2789
عنوان

تازه عروسا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 50 پست
تشنه نمیشه یه چیزی قبل ازدواج بهم گفت من جدی نگرفتم یکم رفتم تو فکر ولی بعدش گفتم بعید میدونم گفت خی ...

حساس شدی به نظرم

الان رابطتون از حد نرمال بیشتره

زنای دیک ازین می‌نالن که شوهرمون فقط برا رابطه میاد سمتمون و دریغ از یه بغل ساده

اگر هم سرد باشه انقدر متعهد بوده که نیاز شمارو برطرف کنه

پس دوستتون داره

زیاد سخت نگیرین مردا اکثرا برعکسن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عصبی میشم بخدا زودی گریه میکنم اون میخوابه ولی من میشینم گریه میکنم هضمش برام سنگینه توی زندگی متاهل ...

توی زندگی متاهلی هم نباید انتطار داشته باشی همه‌جی بر وفق مرادت پیش بره دختر خوب

اگه اینحوری بمونی خودت پیر میشی اول از همه.زندگیو تلخ نکن به کام خودت و شوهرت

حساس شدی به نظرمالان رابطتون از حد نرمال بیشترهزنای دیک ازین می‌نالن که شوهرمون فقط برا رابطه میاد س ...

نه خداییش ناشکر نیستم خیلی ازش راضیم توی محبت کم نمیزاره هرجا دوس ندارم برم کنسل میکنه هرجا من بگم دوس داشتم رفتیم کلا همه. چیزش خوبه شاید همین باعث شده من انقد میلم بهش زیاد بشه داشتن زیاد میل زنو بالا میبره 

والا خب راست میگمگرمی نخور دیگه دختر کشتی اون‌طفلک.کمر نموند واسش😂

خخخخخ مردم مردای قدیم بابام ۷٠سالشه جوری میل داره به مامانم از اون التماسه از مامانم فرار 

عصبی میشم بخدا زودی گریه میکنم اون میخوابه ولی من میشینم گریه میکنم هضمش برام سنگینه توی زندگی متاهل ...

عزیز دلم میفهمم

ولی خب سر کار میره خسته میشه

درکش کن

اگ تایم آزاد داری برو ورزش و باشگاه

هم به روحیت کمک میکنه 

هم فکرتو آزاد میکنه

هم انرژیتو متعادل میونه

من تو مجردی انرژی جنسیمو با ورزش تخلیه و کنترل میکردم

عزیز دلم میفهممولی خب سر کار میره خسته میشهدرکش کناگ تایم آزاد داری برو ورزش و باشگاههم به روحیت کمک ...

مرسی از دلگرمی قشنگت عزیزم واقعا باشماها حرف زدم اروم تر شدم فهمیدم شاید توقع من خبلی بالاس 

خخخخخ مردم مردای قدیم بابام ۷٠سالشه جوری میل داره به مامانم از اون التماسه از مامانم فرار

ابنو راست گفتی

بابای منم😆😆ولی باور کن خوب نیس اینحوری.حس وسیله بودن میکنه آدم 

اره واقعا برا بقيه خانوما برعکسهآنقدر تو زندگیش ناراضیه میلی هم نداره

خب منم همینو میگم رضایت دوست داشتن همسر عشقت رو بیشتر میکنه بعد میخوای مدام بغلش کنی ولی میبینی خستس نیس کلافه میشی