2777
2789
عنوان

تازه عروسا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 50 پست

والا بنده خدا محو نشده خیلیه

نه طبعش سرده نه میل جنسیش کمه، متعادله به نظرم

بلاخره سرکار میره انرژیشو برای چیزای دیگه هم باید نگه داره

زیادش هم خوب نیست

شما برو ورزش کن یجوری متعادل کن شما خيلي گرمی، دیگ زیادی گرمی

این چیزی که شما میگی فقط اوایل ازد جواب میده

شما زیادی داغی اونم زیادی سرد متعادلش ک زیادم هس هفته ای سه باره دیگه آره اوایل خیلی زیاده روزی چندب ...

ببخشید متوجه نشدم میگین بعد بچه اوردین روزی دو بار رابطه دارین؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بنده خدا محو نشده خیلیهنه طبعش سرده نه میل جنسیش کمه، متعادله به نظرمبلاخره سرکار میره انرژیشو ...

بخدا متوجه منظورم نیستین من حریس شدم کاش روزی یکبار یا یکشب درمیان بیاد سمتم ولی تحریک بشه بدونم دلش خیلی میخواد فقط فقط برا این میاد سمتم میدونه من میخوام متوجه منظورم نمیشید 

برا اینکه بهش این فرصتو نمیدی که تشنه بشه، هنوز تشنه نشده تو داغ کردی و منتظری

تشنه نمیشه یه چیزی قبل ازدواج بهم گفت من جدی نگرفتم یکم رفتم تو فکر ولی بعدش گفتم بعید میدونم گفت خیلی رو قهرت حساسم قهر شی یک ثانیه دووم نمبارم ولی از رابطه یکسالم محرومم کنی عین خیالم نیس فقط بزاری کنارت بخوابم حرف بزنی باهام این طبیعیه؟؟؟ 

بخدا متوجه منظورم نیستین من حریس شدم کاش روزی یکبار یا یکشب درمیان بیاد سمتم ولی تحریک بشه بدونم دلش ...

فهمیدم چی میگی

ولی بعد ازدواج دیگ خیلی همچین چیزی دیدنش بعیده 

خیالشون راحته که هستیم امشب نشد فردا شب

سخت نگیر 

بعد هم یه مدت خیلی شما سر این قضیه بهش فشار نیارین بزار هر وقت خودش خواست بیاد سمتت

فهمیدم چی میگیولی بعد ازدواج دیگ خیلی همچین چیزی دیدنش بعیده خیالشون راحته که هستیم امشب نشد فردا شب ...

عزمزم

ما دو ساله ازدواج کردیم هفته ای یبار نهایتا دوبار

تازه شغلش راحته سنگین نیس

انتظارت از این قضیه زیاده کلا

شما زیادی داغی اونم زیادی سرد متعادلش ک زیادم هس هفته ای سه باره دیگه آره اوایل خیلی زیاده روزی چندب ...

۳بار در هفته رابطه داره آقا.کحاش زیادی سرده😳😳😳الان کامنت شمارو میخونه فردا میره شوهرشو طلاق میده

خیلیییی هم نرمال و گرمه

خانمه ماشالله بهش مهلت نمیده آقاهه کمی دلش بخواد و هوس کنه و رابطه بخواد و ....

فهمیدم چی میگیولی بعد ازدواج دیگ خیلی همچین چیزی دیدنش بعیده خیالشون راحته که هستیم امشب نشد فردا شب ...

عصبی میشم بخدا زودی گریه میکنم اون میخوابه ولی من میشینم گریه میکنم هضمش برام سنگینه توی زندگی متاهلی دیگه نباید احساس تنهایی بکنی تنهاییاتو همه جوره باید پر کنخ

چخبره:/

کافور بخوز

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️