2777
2789
عنوان

تازه عروسا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 50 پست
کاملا درکت میکنم چاره ایی نیس گلم...من یبار خودش اعتراف کرد ک طبعش سرده برا همین پاپیچش نشدم

مشکل اینجاس قبل ازدواج ازم پرسید گفت گرمی یا سرد چند بار در هفته احتیاج داری گفتم هفته نه روزی چند بار تاکیید کرده بودم باید خودشو باهام سازگار میکرد دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابنو راست گفتیبابای منم😆😆ولی باور کن خوب نیس اینحوری.حس وسیله بودن میکنه آدم

نه اینجوریم خوب نیس من شوهر خودمو در نظر میگیرم ک اینجوری احساسیه تو همه موارد درکم میکنه مهربونه میگم کاش مثه بابامم هلاک میبود 😂😂😂😂😂

مشکل اینجاس قبل ازدواج ازم پرسید گفت گرمی یا سرد چند بار در هفته احتیاج داری گفتم هفته نه روزی چند ب ...

فقط محض اینکه بدونه ازت پرسید ن واسه سازگاری!!!!

ضمنا روزی چند بار بیچاره گناه داره خروسه مگه!!!

ببخشید متوجه نشدم میگین بعد بچه اوردین روزی دو بار رابطه دارین؟؟

گفتم ک مثلا میشه یک هفته دو هفته رابطه اصلا نداریم ولی بعدش مثلا تو یک روز دوبار رابطه داریم یعنی روالش عین قبل نیس ک مثلا حداقل یک روز در میان داشتیم 

۳بار در هفته رابطه داره آقا.کحاش زیادی سرده😳😳😳الان کامنت شمارو میخونه فردا میره شوهرشو طلاق میدهخ ...

ایشون میگن سه بار در هفته هم بزور منه یعنی همونم به میل آقا نیس به این دلیل گفتم سرده