2777
2789

من اینکارایی که خودم انجام میدمو میگم که شماهم بکنید ❤️ دوسه تا از دوستام که مهاجرت کردن بهم گفتن منم به شما میگم چون وقتی چیزیو بلدی باید به مردمم یاد بدیو خودخواه نباشی

۱استرس استرس استرس نداشته باشین اگه دارین متنو نخونید چون کاری نمیکنه این روشای زیر براتون

۲حتما با اب سرد حموم کنید و مثل اردک هرروز حموم نرین هفته ای یک بار کافیه اونم یک دست سرو بشورید و نخوره شامپو به ساقه مو چون خشکش میکنه با اب قاطی شه شامپو 

۳قبل اینکه حموم برین روغن بادام تلخ و نارگیل ترکیب شه و به ساقه زده بشه ۱ ساعت یا ۲ ساعت کافیه

۴سعی کنید هفته ای یک بار یه نوک گیری انجام بدین خودتون تو خونه

۵ با یک تیشرت نخی سرتونو خشک کنید و ابشو بگیرین حوله مورو زبر میکنه و سشوار کامل قطع شه 

۶ ولی اگه میخواین موی بدون گره و نرم و صاف داشته باشین اول که میرین حموم موهارو خیس کنید نرم کننده رو بزنید بمونه بعد شامپو رو بزنید اینطوری نرم کننده کارشو میکنه دیگه نمیزاره ساقه خشک بشه 

۷ بعد حمومم از روغنایی مثل ماکادمیا ارگان هرچی که بهتون میسازه این پنتن و گلیس اینا همه شیمیایی و مفت نمی ارزه 

امیدوارم تونسته باشم کمک کنم ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط تا اونجایی خوندم که گفتی فقط هفته ای یه بار حموم برید😐😐😐😐😐وژدانن می خوای اطرافیان تشنج کنن؟؟؟؟

والله من هر روز گاهی روزی دوبار دوش میگیرم اییین هوا مو دارم 

خودتون هیچ اطرافیان چه گناهی کردن که شمارو تحمل کنن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

پدر دوستم دبی کار می‌کرد میگفت هندیایی که اونجا کار می‌کردند پشکل گوسفند نرم می‌کردند با روغن نارگیل قاطی می‌کردند به موهاشون می‌مالید. 

اونم میگفت منم مرتب همین کار میکنم .موهاش پرو کلفت .

ولی راست و دروغش من نمی دونم

بدنتونو بشورید

سر آدم بو گننند میگیره 

موهای زن باید همیشه بو شامپو و شوینده های خوشبو بده 

من زیر کولر گازی ام بیرونم نمیرم باز هر روز دوش میگیرم  و موهامو بو میکنم که خوشبو باشن‌یه موقع بوش عوض نشه

زن باید لطیف و تمیز و خوشبو باشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴