2777
2789
عنوان

چیکارش کنم چرا اینجوری می‌کنه🙂🙄

199 بازدید | 27 پست

از صبح تاحالا پیام هام و ندیده 

آنلاین هم نبوده

منم زدم تمام پیام های که از صبح تاحالا فرستاده بودم و پاک کردم

چرا اینجوری میکنه؟

خودم اس ام اس بزنم یا اینکه صبر کنم بیاد و دعوا راه بندازم؟

بخدا که اذیت میشم از این کاراش الان دلیل بیاره قانع نمیشم که الان دلم داره هزار راه می‌ره چیکار کنم؟

دلم میخواد موهاش و بکنم راحت کنم خودم و خودش و خسته شدم از این کاراش😭🤣

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شاید اتفاقی افتاده خب

درسته ولی بخدا هر اتاقی افتاده باشه در حد یه پیامک ک کار. دارم یا نمی‌دونم عزیزم این اتفاق افتاده من در دسترس نیستم یا اصلا اینا هم نه یه زنگ میزد می‌گفت کار دارم نگران نباش 

بخدا همین بس بود 

الان چیکار کنم مننن

شاید کار داره سرکار نمیره

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

درسته ولی بخدا هر اتاقی افتاده باشه در حد یه پیامک ک کار. دارم یا نمی‌دونم عزیزم این اتفاق افتاده من ...

نمیخام نگرانت کنما ولی اگه تا الان سابقه نداشته اینجوری کنه شاید اتفاقی برا خودش افتاده البته در حد حدسه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

زنگ بزن بش حداقل فک کنه نگرانش شدی

آخه ده بار گفتم که نگرانش میشم وقتی اینطوری می‌کنه 

اگه عقل داشت اگه اون مغز لامصبش کار میکرد باعث نمیشد کار به اینجا برسه که هزار تا فکر کنم می‌دونه من خیلی فکر میکنم خیلی ذهنم درگیر همه چیز میشه 

به خدا که همین امشب باید معلوم بشه این قضیه 

دلم هزار راه داره می‌ره 

اگه میخواد من و باید درست بخواد 

اگه نمیخواد که بزاره از درد دوست داشتن بمیرم ولی اینطوری نکنه 

آخه ده بار گفتم که نگرانش میشم وقتی اینطوری می‌کنه اگه عقل داشت اگه اون مغز لامصبش کار میکرد باعث نم ...

زنگ بزن بهش شاید واقعا اتفاقی  براش افتاده یا برا خانوادش..چرا زنگ‌نمیزنی اولین بارشه اینطوری میکنه؟

نمیخام نگرانت کنما ولی اگه تا الان سابقه نداشته اینجوری کنه شاید اتفاقی برا خودش افتاده البته در حد ...

هیچ‌موقع یه این شدت نبوده که تا این موقع شب نباشه؛))

خدا نکنه اتفاقی براش پیش اومده باشه 

اگه امشب جواب نده فردا اولین وقت زنگ میزنم بهش

زنگ بزن بهش شاید واقعا اتفاقی براش افتاده یا برا خانوادش..چرا زنگ‌نمیزنی اولین بارشه اینطوری میکنه؟

هیچ‌موقع یه این شدت نبوده که تا این موقع شب نباشه؛))

خدا نکنه اتفاقی براش پیش اومده باشه 

اگه امشب جواب نده پیامک و فردا اولین وقت زنگ میزنم بهش

هیچ‌موقع یه این شدت نبوده که تا این موقع شب نباشه؛))خدا نکنه اتفاقی براش پیش اومده باشه اگه امشب جوا ...

امید ب خدا ک چیزی نشده حتمن عصبی بوده از چیزی حوصله نداشته دلت بد نکن عزیزم بخاب صبح زنگش بزنج

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو