2777
2789

خبر بارداریتونو شده زود داده باشید و بعد پشیمون بشید؟؟؟من دوماهم بود از هولم دویدم به دختر خالم گفتم اونم به خواهرش و مامانش گفت یهو کل فامیل باخبر شدن. الان همش میترسم چشم بخورم و از بچم معدرت میخوام زود خبر دادم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره نباید میگفتی چون اولین انسانی هستی که از ابتدای پیدایش انسان تاکنون باردار شدی بخاطر همین ممکنه ...

شاید فامیل حسود زیاد داره ما خودمون هم ابتدایی ترین چیزامون رو نمیتونم بگیم خیلی تنگ نظرن اطرافیانمون

جزو خوشگلترینای شهرمونم😍🦋

بچه اولم بعد آزمایش گفتم پشیمون شدم 

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

باردار شدی چرا باید چشم بخوری؟

ببین فامیلای ما اغلب مجردن یا اگر ازدواج کردن بچه دار نمیشن میگن تو این گرونی کی بچه دار میشه، هر کی بچه دار بشه چه اعصابی داره، به جز خواهر برادرای خودم در تمام فامیل از همسن و سالای ما کسی دوتا بچه نداره. الان میگم با خودشون نگن چه حوصله ای داره بچه دار شده؟ یا هرچی که بچم بیفته تو چشم

شاید فامیل حسود زیاد داره ما خودمون هم ابتدایی ترین چیزامون رو نمیتونم بگیم خیلی تنگ نظرن اطرافیانمو ...

آخه بارداری حسادت نداره که عزیزم 

مگه چیز عجیب غریبیه ؟دیگه فقیر و پولدار و ایرانی و خارجی و معروف و غیرمعروف همه قابلیت باردار شدن دارن