2777
2789

شما تاپیک بزن بگو من یه دست و یه پا ندارم و بخاطرش نمیتونم درست زندگی کنم و محدود شدم

امکان نداره یه نفر پیدا نشه بهت بگه، من دست و پام سر جاشه و سالمه و ورزش هم میکنم ولی چه فایده! شانس ندارم.

جدی چشونه یه عده میرن تو تاپیک یکی که از روی درد و غم زده، بهش میگن عوضش من برعکس توام؟!

الان دیدم یه بنده خدا تاپیک زده گفته خواستگار ندارم و خیلی ناراحت بود

بعد یکی رفته نوشته من خیلی خوشگلم و خانوادم سطح بالاست و یه عالمه خواستگار دارم ولی چون سطحشون از ما پایینتره نمیشه.

خب مگه اینجا سایت آرامش بخشی یا سایت روانشناس هاست؟!

چندین هزار نفر با انواع تفکر و از همین جامعه دور همه

چه انتظاری دارید ؟!

پول هم میدید بابت این توقع ها؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه ها به یک موضوع چقدر می‌تونه متفاوت باشه یک انسان میاد حالا گفت گویی داشته باشد یا حالا درد و دلی یا راهنمایی بخواد همراهش باشیم قشنگ تره 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
شما پول میدی؟

من توقع ندارم منو آروم کنن و مثل روانشناس ها برخورد کنن و باب دل من نظر بدن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من توقع ندارم منو آروم کنن و مثل روانشناس ها برخورد کنن و باب دل من نظر بدن

من که خودم چنین تاپیکی نزدم که توقع داشته باشم

ولی به نظرم کسی که میره اونطوری نظر میده بیشعوره. اصلا ربطی به تفاوت نظر و اینا نداره.

شما هم دیگه ریپ نزن چون نظر ما متفاوته.

ادمی که کلی خواستگار داره اونقدر این موضوع براش عادیه که اصلا نمیگه اونا که اینجوری اند عقده کامل بودن و دیده شدن دارن 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁