2777
2789
عنوان

ماشین بعد وکالت خراب بشه طرف میتونه شکایت کنه🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای. پس حتما پول واشرو بدن. چقد اون بنده خداخرج کرده؟؟ هر چی شده بدن. ماشین که تو سه روز خراب نشده ی ...

پژو   405 و پارس خدای واشر زدن هستن

امکانش هست حتی چند روز بعد تعمیر دوباره واشر بزنه

وای. پس حتما پول واشرو بدن. چقد اون بنده خداخرج کرده؟؟ هر چی شده بدن. ماشین که تو سه روز خراب نشده ی ...

نمیدونم

ولی این اقا میگه 40 50 تومن ماشینو زیر قیمت دادم چون پول لازم بودم

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
نه باباهیچ چیزیش به عهده فروشنده نیست

حتی اگه تو قولنامه نوشته باشن؟

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
اصولا باید ببرناگر قولنامه نوشته باشه ماشین به رویت خریدار گردید نه وظیفه ای ندارهاگر نباشه شاید شکا ...

از متن قولنامه بی اطلاعم چون طرف حتی ب این اقا قولنامه هم نداده

نمیدونمولی این اقا میگه 40 50 تومن ماشینو زیر قیمت دادم چون پول لازم بودم

عزیزم قیمت ماشین یه چیزه خرابی یه چیز. اینا اصلا ربط بهم ندارن. میتونست بگه ماشین خرابه انقد پول هزینش میشه من انقد بهت تخفیف میدم که شما بخری ببری خرجش کنی ولی وقتی عنوان نمیکنن ینی طرف رو رسما اسکول فرض کردن. الان هم باید هزینه رو بدن اصلا خدا رو خوش نمیاد

ی سری از ماشینا از جمله پژو و سمند حتی بعد تعمیرم بد گاز بخورن واشر میزنن

ربطی ب تایم تعمیر نداره

حتی اگه تو قولنامه نوشته باشن؟

اصولا توی قول نامه مینویسن ب رویت خریدار رسید

بعدشم طرف قبل خریدن میبره مکانیکی

قبل اینکه ماشین واشر بزنه.... ماشین واشر میترسونه که توی مکانیکی مشخصه و ماشین بدکار میکنه

عزیزم قیمت ماشین یه چیزه خرابی یه چیز. اینا اصلا ربط بهم ندارن. میتونست بگه ماشین خرابه انقد پول هزی ...

چی باهم گفتن رو نمیدونم

اصولا توی قول نامه مینویسن ب رویت خریدار رسیدبعدشم طرف قبل خریدن میبره مکانیکیقبل اینکه ماشین واشر ب ...

چون نمایشگاه بوده دیگه مکانیکی نبرده

کلا قولنامه کردن و شنبه وکالت زدن و پولم پرداخت شده

اصولا توی قول نامه مینویسن ب رویت خریدار رسیدبعدشم طرف قبل خریدن میبره مکانیکیقبل اینکه ماشین واشر ب ...

فقط میخواد بدونه ممکن بتونه شکایت کنه؟ 

چون از زمان تحویل 3 روز گذشته و از متن قولنامه ام چندان اطلاعی نداره

چون نمایشگاه بوده دیگه مکانیکی نبردهکلا قولنامه کردن و شنبه وکالت زدن و پولم پرداخت شده

نه شکایتم نمیتونن بکنن

واشر زدن هزار تا دلیل داره

در نهایتم ک شکایت کنن

باید بگه ماشین رو همونجوری ک تحویل دادم تحویل بدید بعد پول رو پس بدم

اگه ارجاع بدن کارشناس و مشخص شه برای قبل از خرید بوده بله میتونه شکایت کنه و خسارت بگیره

تازه اگر ضمن قرارداد خیار غبن و تدلیس هم شرط شده باشه خسارت پنهانکاری هم میتونه بگیره یا معامله رو فسخ کنه