ی ماشین رو تو بنگاه قولنامه کردن و پول رو دادن و وکالت هم خورده و حالا طرف زنگ زده ک ماشین واشر زده و بیا جریمه رو بده
این پای کیه؟؟
طرف میتونه شکایت کنه؟
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای. پس حتما پول واشرو بدن. چقد اون بنده خداخرج کرده؟؟ هر چی شده بدن. ماشین که تو سه روز خراب نشده ی ...
نمیدونم
ولی این اقا میگه 40 50 تومن ماشینو زیر قیمت دادم چون پول لازم بودم
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
اصولا باید ببرناگر قولنامه نوشته باشه ماشین به رویت خریدار گردید نه وظیفه ای ندارهاگر نباشه شاید شکا ...
از متن قولنامه بی اطلاعم چون طرف حتی ب این اقا قولنامه هم نداده
نمیدونمولی این اقا میگه 40 50 تومن ماشینو زیر قیمت دادم چون پول لازم بودم
عزیزم قیمت ماشین یه چیزه خرابی یه چیز. اینا اصلا ربط بهم ندارن. میتونست بگه ماشین خرابه انقد پول هزینش میشه من انقد بهت تخفیف میدم که شما بخری ببری خرجش کنی ولی وقتی عنوان نمیکنن ینی طرف رو رسما اسکول فرض کردن. الان هم باید هزینه رو بدن اصلا خدا رو خوش نمیاد
وای. پس حتما پول واشرو بدن. چقد اون بنده خداخرج کرده؟؟ هر چی شده بدن. ماشین که تو سه روز خراب نشده ی ...
ی سری از ماشینا از جمله پژو و سمند حتی بعد تعمیرم بد گاز بخورن واشر میزنن
ربطی ب تایم تعمیر نداره
عزیزم قیمت ماشین یه چیزه خرابی یه چیز. اینا اصلا ربط بهم ندارن. میتونست بگه ماشین خرابه انقد پول هزی ...
چی باهم گفتن رو نمیدونم
اصولا توی قول نامه مینویسن ب رویت خریدار رسیدبعدشم طرف قبل خریدن میبره مکانیکیقبل اینکه ماشین واشر ب ...
چون نمایشگاه بوده دیگه مکانیکی نبرده
کلا قولنامه کردن و شنبه وکالت زدن و پولم پرداخت شده
اصولا توی قول نامه مینویسن ب رویت خریدار رسیدبعدشم طرف قبل خریدن میبره مکانیکیقبل اینکه ماشین واشر ب ...
فقط میخواد بدونه ممکن بتونه شکایت کنه؟
چون از زمان تحویل 3 روز گذشته و از متن قولنامه ام چندان اطلاعی نداره