2777
2789

ی ماشین رو تو بنگاه قولنامه کردن و پول رو دادن و وکالت هم خورده و حالا طرف زنگ زده ک ماشین واشر زده و بیا جریمه رو بده

این پای کیه؟؟ 

طرف میتونه شکایت کنه؟

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چرا ایرادای ماشینو نگفته بودید بهش

برا من نیست عزیزم

اقوام فروخته و اطلاعی نداشته و بخاطر شرایط مالی سریع فروخته

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بستگی به قراردادتون داره

میگه بنگاهی کلا ی برگ قولنامه نوشته

تا ۲۴ ساعت امکان فسخ قولنامه رو داره و خرابی خودرو موتور باشه بله حداقل ۱۰تومن

نه 24 ساعت گذشته

5شنبه ماشین تحویل داده شده و امروز بهش زنگ زدن

برا من نیست عزیزماقوام فروخته و اطلاعی نداشته و بخاطر شرایط مالی سریع فروخته

چند روزه ماشینو فروختن؟؟ به نظرم حتما هزینه واشرو بهش بپردازن. حتی اگه شکایت هم نکنن اصلا انسانی و اخلاقی نیس

اگه وکالت داده شده و معامله کامل شده. از لحظه‌ای که ماشین به خریدار منتقل شده، مسئولیتش با خریداره. این یعنی هزینه‌های تعمیرات یا مشکلاتی مثل واشر زدن باید توسط خریدار پرداخت بشه، مگر اینکه در قولنامه یا قرارداد چیزی غیر از این ذکر شده باشه. اگه در قرارداد اشاره‌ای به این موضوع نشده و ماشین به طور کامل تحویل شده، خریدار نمی‌تونه شکایت کنه.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

نه 24 ساعت گذشته5شنبه ماشین تحویل داده شده و امروز بهش زنگ زدن

نه به فروشنده مربوطی نیس ولی اگه طرف میدونست بهش نگفته نامردی میشه حداقل از پول ۵تومن رو برگردونه کمک خرج بشه واسش

چند روزه ماشینو فروختن؟؟ به نظرم حتما هزینه واشرو بهش بپردازن. حتی اگه شکایت هم نکنن اصلا انسانی و ا ...

5شنبه تحویل داده شده

اگه وکالت داده شده و معامله کامل شده. از لحظه‌ای که ماشین به خریدار منتقل شده، مسئولیتش با خریداره. ...

ااز قرارداد اطلاعی ندارم چون قولنامه تک برگی و حتی ب این اقا ی برگ قولنامه ام ندادن ک بدونیم داخلش نوشته ک سلامت ماشین رو تضمین کرده یا نه

درحالی ک تا جایی ک من میدونم قولنامه 3برگی نه تک برگ

نه به فروشنده مربوطی نیس ولی اگه طرف میدونست بهش نگفته نامردی میشه حداقل از پول ۵تومن رو برگردونه کم ...

اگر داخل قولنامه قید شده باشه چی؟ 

نمایشگاه بهش قولنامه نداده 

همچنین این اقا میگه چون پول لازم بودم ماشینو 40 50 تومن زیرقیمت دادم

مگه ماشین نبرده چک کنن قبل خرید؟

نمیدونم

نمایشگاه خریده