2777
2789

تورو خدا جواب بدین من 3 روز از موعدم گذشت هیچ دل دردی ندارم فقط زیر شکمم سوزن سوزن میشه یعنی میخام باردار شم ؟

چرا بی بی چک نمیرنی عزیزم

اگه سابقه کیست و فیبروم یا بی نظمی نداری بله احتمالش هست باردار باشی

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می ترسم بزنم منفی باشه شما سابقه بارداری دارید؟

بله عزیزم 

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

می ترسم بزنم منفی باشه شما سابقه بارداری دارید؟

اگه تخمدانت درد بکنه احتمال زیاد باردار باشی

اره هر دو طرف م تیر میکشه زیر شکمم هم انگار میخاره سوزن سوزن میشه سینه هامم تیر میکشن

علایم پریودی هست این عزیزم

عزیزم من کار مشاوره و زبانشناسی انجام میدم 

شاید رحمتون دچار غلبه سردی و خشکی شده

اگه خواستین میتونم هم برای این مشکلتون هم برای بارداری کمکتون کنم فقط کافیه عکس زبان تو واتساپ یا تلگرام برام بفرستی