2777
2789

سلام خانما 

منو دوستم که اسمش بهاره ۲ ساله قبول کردیم تو خرجای زندگی به دوتا خانواده کمک کنیم مثلا اول مهر برا بچه مدرسه ای هاشون وسیله میبریم و خرید هایی مثل گوشت و برنجشون رو در حد توانمون کمکشون میکنیم یه مدته همسرمم داره کمک میکنه خداروشکر تونستیم بیشتر کمک کنیم بهشون

یکی از این خانواده ها یه مقدار پول به حسابشون میزنیم و یه مقدار دیگه سوپری محلشون پول میکشیم و حساب دفتریشون رو شوهرم صاف میکنه

اما این خانواده واقعا رفتار بدی با ما دارن

درسته ما داریم کمکشون میکنیم اما شرایط اقتصادی به مام فشار میاره و ماهانه گوشت که میبریم براشون میگن چرا بیشتر نیاوردین 

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             

نوشتم قبلا تا معطل نشید

همسرم ضامن وام یکی از اشناهامون بود و قسط اون عقب افتاد و حساب همسرمو بستن چون حساب همسرم بسته بود یه مدت کل خرجای خونه با کارت و درامد من 

بود و با این حال کمکشون کردیم اما فقط مونده بود کارت کشیدن تو سوپری محلشون و الان عکس پیام اون خانم رو میزارم ببینید چطور حرف میزنه دوستم مجرده و حقوقش ماهی ۲۵ تومنه و هم داره جهیزیه میخره برا خودش هم به این عزیزان کمک میکنه بعضی وقتا واریزش دو روز این طرف اون طرف میشه اما خداشاهده یک بارم پیش نیومده که واریز نکنه به حسابشون 

لطفا قضاوت نکنید که تو نباید شو اف کنی و نباید ابروشو ببری

من نه اسمی از خودم اوردم نه شما منو میشناسید و نه از اون خانواده نشونه ای دادم که بفهمید کی هستن  

چندین بار مثل طلبکار ها با من حرف زده وقتی وسیله بردم خونشون و یک بار زنگ خونه رو که زدم از تو حیاط داد زد بزار پشت در خودم برمیدارم

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             

وا پرو شدن😐😐

لطف مکرر میشه حق مسلم

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما متاسفانه گداپروری کردین دیگه بهشون کمک نکنین

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خوبی ک از حد بگذره ...

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

چقدر ساده این

یک ماه بهشون هیچ کمکی نکنید تا بفهمم وطیفتون نیست

اینقدر مستحق واقعی هست اطراف اگر بگردین که به هزارتونم راضین

علنن دارید خرج زندگیشون میدین مفتی مفتی و پرو‌هم هستن؟

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

چه پر روئن. من بودم همینو هم قطع میکردم. فامیله نزدیکه؟!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را