2777
2789
عنوان

یه خبر خوش

351 بازدید | 13 پست

خداروشکر خانم همسایه زایمان کردن، الان صدای نینی رو شنیدم. دل تو دلم نیست زودتر فردا شه برم ببینمش. حرفهایی که دوس دارم بهش بگم.

💜💜 خاله خیلی چشم به راه بود که زودتر بیای مرد کوچولو، دو روز پیش دیدم لگد میزنی به دل مامان، دلم برات پر کشید، قدمت برای پدر و مادرت خیر باشه، انشالله خدا روزیتونو افزایش بده، شادی رو برای همسایه ها هم آوردی با اومدنت آقا یاسین، بعد از چند سال چشم انتظاری مامان و بابا. قدمهای کوچولوت به این دنیا مبارک💜💜

همه مادرهای چشم انتظار همچین روزی رو ببینن. الهی آمین

ان شاالله همه ی منتظرها به آرزوشون برسن

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آمین

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

خدارو شکر 

برای ماهم دعا کن

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

انشاالله خدا هم شمارو به اندازه دل مهربونت روزی و شادی بده.

چقدر خوشحال میشم ببینم یکیو از شادی دیگران خوشحال😍

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa