2777
2789
عنوان

بالاخره بعد چند ماه فردا طلاقم ثبت میشه (عقدیم) 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 85 پست
اره پنج شنبه رفتم

قصد شعار دادن ندارم بخدا ولی حتما صلاحت در این بوده،حتما خدا خواسته جلوی اتفاق بدتری رو بگیره در آينده...منم شرایط شمارو دارم تنها امیدم به خداست و مطمئنم برامون جبران میکنه،،اصلا امیدوارم از دست نده عزیزم..من اطراف خودم همه اونایی که تو دوران عقد جدا شدن،الان بهترین ازدواجارو داشتن چون با احتیاط بیشتری جلو رفتن...از ته قلبم برات آينده ایی قشنگ و شاد آرزو میکنم دوستم❤❤

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصد شعار دادن ندارم بخدا ولی حتما صلاحت در این بوده،حتما خدا خواسته جلوی اتفاق بدتری رو بگیره در آين ...

ممنون عزیز دلم ان شاءالله این روزای سخت بگذرن ما هم به آرامش برسیم . دیروز انقد گریه کردم بخاطر این که سر هیچ و پوچ زندگیم نابود شد. شاید واقعا صلاح دد جدایی بود

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
توافقی یه مقدار کمی گرفتم. خانوادم راصی نبودن واسه گرفتن مهریه صبر کنم گفتن خودتو خلاص کن

طلا برات نگرفته بود؟

مال منم برادرش یادش میداد زندگی اینو خراب می‌کرد از حسادت که زن اون ازش ۵ سال بزرگتر بود و کلا تا کلاس پنجم درس خونده بود و مال دهاتای گناباد بود پدر زنش چوپان بود  من تهرانی و کارشناس ارشد دوازده سال کوچیکتر از همسرم  و شاغل درآمدم نو کل فامیل اونا از همه بالاتر حتی از مزدهای فامیل و همسرم اینو یاد میداد زندگیمونو خراب می‌کرد میگفت اصلا داداشم زن میخواست چیکار تازه طلاق گرفته بود راحت و آزاد بود هی بهش میگفت نازه خلاص شده بودی ببین شانس آوردی مال من سه سال پدرمو در آورد مادرم آنقدر حرص و جوش خورد یه بار کارش به عمل قلب رسید الانم تو سینه اش توده داره 

ممنون عزیز دلم ان شاءالله این روزای سخت بگذرن ما هم به آرامش برسیم . دیروز انقد گریه کردم بخاطر این ...

تو یه کار خیر تو زندگی کردی که خدا نزاشت روزگارت سیاه بشه مال من بچه های خواهرش پرش کرده بودن منو تو انباری تو عید سه روز زندانی کرده بود گذاشته بود از خونه رفته بود چرا؟چون خواهر زاده اش اومد گفت آره اگه ما هم تهران بودیم کار پیدا میکردیم تو گناباد کار نیست 

منو زندانی کرده بود که باید برادرت خونه ات رو خالی کنه خواهر من بره بشینه تا بچه هاش بتونن کار پیدا کنن خونه ای که از دوران مجردی خریده بودم 

آخرش هم مرتیکه هرزه با دختر عموی مطلقه اش فرار کرد رفت مالزی غیابی طلاق گرفتم ۴۴ گرم طلای دوران مجردیم و یه ساعت طلا و یه مک بوک پرو رو ازم دزدید رفت 

ما تو کل خاندان مادریم یه مورد سرطان نداشتیم مادرم هم ورزشکاره مربی شنا بوده  و رو تغذیه اش حساسه آنقدر حرص و جوش زندگی منو خورد انفدر گریه به حال من کرد الان شده این فکر کن سه روز تمام تو عید از بچه ات بی خبر باشی! اونم من که تا بیدار میشم به مادرم صبح بخیر میگم تو واتس آپ 

فکر کن خواهر زاده ی شوهر دخترت بزنه دستش زو بشکونه چون دخترت اعتراض کرده که چرا حلقه ازدواجم رو بردی فروختی؟ 

عزیزم  ممکنه شیطان به راه راست هدایت شه اما آدم دهن بین عمرا مال من عالم و آدم یادش میدادن برادرش خواهرش خواهرزاده هاش از همه بیشتر تا یه چیزی هم میگفتم میگفت اونا بچه یتیمن ۲۶ ساله و ۲۴ ساله یه روز هم تو زندگیشون سر کار نرفته بودن خدا شاهده برا جفتشون کار ریموت تست نرم افزار پیدا کردم ماهی ۱۸ میلیون سال پیش دو ماه بیشتر کار نکردن مفت خور بودن از دایی جونشون پول میگرفتن 

زندگی من جهنمی غیر قابل وصف بود بدون عروسی اینا ازدواج کردیم دوران نامزدی هم کم بود خانواده اش گناباد بودن نرفتیم بیایم بعد از ازدواج دستشون رو شد 

طلا برات نگرفته بود؟مال منم برادرش یادش میداد زندگی اینو خراب می‌کرد از حسادت که زن اون ازش ۵ سال بز ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم خدا ازشون نگذره 

تونستی بلاخره طلاق بگیری 

خدا شفا بده مادرتون رو 

تو یه کار خیر تو زندگی کردی که خدا نزاشت روزگارت سیاه بشه مال من بچه های خواهرش پرش کرده بودن منو تو ...

وااااای لعنت بهشوننننن چقدر نامرد 

الهی خدا روزای خوبتو زودتر بیاره 

انقد دلم براش تنگه میگم کاش میتونستم بهش زنگ بزنم بگم دلم براش تنگه 🥺 

ما تو کل خاندان مادریم یه مورد سرطان نداشتیم مادرم هم ورزشکاره مربی شنا بوده و رو تغذیه اش حساسه آن ...

رسما دیوونه بودن والا 

ان شاءالله خدا جبران کنه برای خودتو و مادرت 

عزیزم ممکنه شیطان به راه راست هدایت شه اما آدم دهن بین عمرا مال من عالم و آدم یادش میدادن برادرش خو ...

خداروشکر حداقل بچه نداشتی 

حیفمون کردن خدا ازشون نگذره 

من خیلی ضربه های بدی خوردم سه سال کار کردم خرج خودشو خاندانش رو دادم بچه برادرش مریض شد دو سال پیش نزدیک ۷۰ تومن پول دادم اصلا به روی خودشون نمی آوردن همکارم شمالی بود ۱۲۰ کیلو برنج خریده بودم تو پارکینگ گذاشته بودم خواهرش اومده بود مهمونی یه گونی برد برادرش اومد یه گونی برد تیغ زن بودن رسما 

ببین مردی که دهن بینه دو زار نمی ارزه 

من خیلی ضربه های بدی خوردم سه سال کار کردم خرج خودشو خاندانش رو دادم بچه برادرش مریض شد دو سال پیش ن ...

خدا برات جبران کنه رسما دیوونه بودن 

ممنون عزیز دلم ان شاءالله این روزای سخت بگذرن ما هم به آرامش برسیم . دیروز انقد گریه کردم بخاطر این ...

کاملا درکت میکنم

حق داری عزیزم..این روزها میگذرن و روزای خوبمون میرسه شک نکن..خدا بزرگه 

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...