2777
2789
عنوان

بالاخره بعد چند ماه فردا طلاقم ثبت میشه (عقدیم) 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 85 پست

سلام عزیزم خوبی ،متاسفم واقعا چون خودم دارم درد این روزارو میکشم،اصلااا دلم نمیخواست برای شما هم رقم بخوره،ولی ان شاالله هر چی به خیر و صلاحته،پیش بیاد

توافقی قبول کرد جدا بشین؟یا دادگاه قبلش حکم نهایی رو داده بود؟

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی ،متاسفم واقعا چون خودم دارم درد این روزارو میکشم،اصلااا دلم نمیخواست برای شما هم رقم ...

سلام گلم خودت چطوری 

نه ما توافقی تموم کردیم . نخواستم بیشتر از این آواره و علاف بمونم. مقدار کمی از مهریه رو گرفتم 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
سلام گلم خودت چطوری نه ما توافقی تموم کردیم . نخواستم بیشتر از این آواره و علاف بمونم. مقدار کمی از ...

حق داشتی واقعاا،منکه یکساله چند روز دیگه هم جلسه دادگاه مهریه اس احتمالا،تهدید کرده که طلاق نمیده، درد بدی زد به جونم و زندگیم و رفت...ببخشید عزیزم میپرسم شما رفتی پزشکی قانونی؟

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
حق داشتی واقعاا،منکه یکساله چند روز دیگه هم جلسه دادگاه مهریه اس احتمالا،تهدید کرده که طلاق نمیده، د ...

اره پنج شنبه رفتم 

سلام گلم خودت چطوری نه ما توافقی تموم کردیم . نخواستم بیشتر از این آواره و علاف بمونم. مقدار کمی از ...

اینم یک بحران که ناخاسته برات پیش اومد،،آدمهای عوضی برات پیش آوردن،،،سخته امامیگذره

دنبال آرامش باش،فکرتوازش دورکن،،تموم شد

هرکس زندگیپتوخراب کرد ضزبه زد خدا مجازاتش کنه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اینم یک بحران که ناخاسته برات پیش اومد،،آدمهای عوضی برات پیش آوردن،،،سخته امامیگذرهدنبال آرامش باش،ف ...

😭😭😭 دلم براش تنگ شده 

خودمو سرزنش میکنم چرا هی غر میزدم بهم محبت کن. به درک بهم توجه نمیکرد خودم تنهایی محبت میکردم شاید درست میشد 😔 حس میکنم مقصرم 

برای کسی ناراحت باش که برات یه قدم بیاد جلو، حیف اون چشمات که اشکی بشه و اون قلبت که بگیره.

دست خودم نیست اصلا بهش حس نداشتم امروز دیدمش حس کردم خیلی دوسش دارم حالم اصلا خوب نیست 

دست خودم نیست اصلا بهش حس نداشتم امروز دیدمش حس کردم خیلی دوسش دارم حالم اصلا خوب نیست

عزیزم💔خوب میشی، انشاالله یه ازدواج خوب و با مهر و محبت جلوی روت باشه که بفهمی اگه واقعا نامزدت اینجور که میگی بوده، چه کار خوبی کردی و خودتو سرزنش میکنی چرا اینقدر ناراحت بودی

عزیزم💔خوب میشی، انشاالله یه ازدواج خوب و با مهر و محبت جلوی روت باشه که بفهمی اگه واقعا نامزدت اینج ...

ممنون عزیز دلم 

انگار یه چیز مهمی رو دارم از دست میدم 😔

ممنون عزیز دلم انگار یه چیز مهمی رو دارم از دست میدم 😔

حق داری عزیزم، به خودت زمان بده، ادمی زاد ذاتش همینه حتی اون کسی که اذیتش هم میکرده از دست بده ناراحت میشه چون مغز نمیخواد قبول کنه. 

خوب میشی عزیزم.

انشاالله اینقدر شادی و‌خوشبختی به زودی بیاد توی زندگیت که همه ی اینا فراموشت بشه

حق داری عزیزم، به خودت زمان بده، ادمی زاد ذاتش همینه حتی اون کسی که اذیتش هم میکرده از دست بده ناراح ...

فدات بشم 🫂💔

😭😭😭 دلم براش تنگ شده خودمو سرزنش میکنم چرا هی غر میزدم بهم محبت کن. به درک بهم توجه نمیکرد خودم ت ...

نه اصن اینجورنگو

تنهایی نمیشد؟خوردمیشدی غرورت میشکست بارهابارها

ودرآخرچندسال بعدبازهم طلاق،،ولی باروان بدتر

اون نزاشت کمکش کنی،دنبال راه،حل باشید،برازندگی باهم بجنگید وبسازید،،،درواقع نفهمید نخاست نزاشتن

سنش کم نیست بگیم عقلش نرسیدفرصت میدادی،،،در واقع این آدم نمک نشناسه،،بی حرمتت میکردبیشتر،،،عرضه نداشت برازندگیش آبروش تلاش کنه،،پس بره بهتر،،،،طول میکشه امامیفهمی خیلی به نفعت بوداین جدایی ،،،خیلی آدمالیاقت ندارن باهاشون براشون زحمت بکشی ،، تاپیکا خانمای متاهل ،بچه دار میزنن،خسته ان به ناچارموندن،حتمادیدی،، خداروشکرکن به اونجانرسی

،،دیگه سعی کن بقول ما به کله ات بادبدی،،،هوابخوری،ریلکس کن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

نه اصن اینجورنگوتنهایی نمیشد؟خوردمیشدی غرورت میشکست بارهابارهاودرآخرچندسال بعدبازهم طلاق،،ولی باروان ...

وای عزیزم حرفات چقدر درسته بود🥺

اون نخواست نزاشتن