2777
2789
عنوان

بالاخره بعد چند ماه فردا طلاقم ثبت میشه (عقدیم) 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 85 پست
کاملا درکت میکنمحق داری عزیزم..این روزها میگذرن و روزای خوبمون میرسه شک نکن..خدا بزرگه

تقریبا ۳ ساعت پیش ثبت شد طلاقمون . موقع رفتن یه حرفایی گفت همه تقصیرات رو گردن من انداخت 😭😭😭😭 

ناراحتم کرد حس میکنم وافعا من مقصر بودم 

دلم براش تنگ شدهههه دلم داره میترکههههه دیگه ندارمش 😭😭😭

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
تقریبا ۳ ساعت پیش ثبت شد طلاقمون . موقع رفتن یه حرفایی گفت همه تقصیرات رو گردن من انداخت 😭😭😭😭 نا ...

شوهر منم همه چیو گردن من انداخت،خودشون میدونن مقصرن وبرای اینکه عذاب وجدان شونو کم کنن مجبورن طرف مقابل رو مقصر جلوه بدن..

دیگه تموم شد عزیزم هر چی که بود تموم شد ..نه خودتو سرزنش کن نه اذیت..اون آدم اگه به صلاحت بود میموند تو زندگیت،ولی خیر در این بوده که بره...شرایط رفتن پیش تراپیست رو داری؟؟سعی کن حتما بری گلم،کمکت میکنه

الهی قشنگترین روزها و بهترین آدم درانتظارت باشه 😘❤

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همه چیو گردن من انداخت،خودشون میدونن مقصرن وبرای اینکه عذاب وجدان شونو کم کنن مجبورن طرف مق ...

ممنون فدات شم آره همه تقصیرات رو انداخت گردن من حالمو خیلی بد کرد.

کاش یه روزی ما هم با مرد خوبی ازدواج کنیم طعم خوشبختی رو بچشیم 

خوب شد یادم انداختی باید برم پیش تراپیست 

بنظرت ۴۰۰ ملیون کمه؟؟ با این مقدار توافق کردیم ماشیناش توقیف بود اگر صبر میکردم میتونستم زیاد بگیرم ولی خانوادم و وکیلم نزاشتن 

ممنون فدات شم آره همه تقصیرات رو انداخت گردن من حالمو خیلی بد کرد.کاش یه روزی ما هم با مرد خوبی ازدو ...

به حرفاش فکر نکن دیگه

ان شاالله توکل به خدا،جواب صبرمونو میده

آره همین هم مبلغ موجهیه،چون اگر دنبال مبلغ بیشتری بودی قطعا اذیت میشدی عمرت هم هدر میرفت..بسپرش دست خدا،قطعا خودشو هر کسی که باعث این اتفاق بوده،ضربشو میخورن مطمئن باش،آه مظلوم رو زمین نمیمونه🥲

پیش تراپیست هم حتما برو،خیلی کمک میکنه 

به حرفاش فکر نکن دیگهان شاالله توکل به خدا،جواب صبرمونو میدهآره همین هم مبلغ موجهیه،چون اگر دنبال مب ...

اره والا بخاطر اذیت شدنش و هدر رفتن عمرم نخواستم بیفتم دادگاه

الهی هر کی زندگیمو تباه کرد تو این دنیا جوابشو بگیره 

اره والا بخاطر اذیت شدنش و هدر رفتن عمرم نخواستم بیفتم دادگاهالهی هر کی زندگیمو تباه کرد تو این دنیا ...

حرفاش ولکن خاسته ازعذاب وجدان نداشتش کم کنه،بعدبره گمشه مرتیکه عرض معذرت خاهی نداشت ،،چرت پرتم گفته

صدقه بده که ازبلای بدتر نجات پیداکردی توعقد جداشی

خودتوپیش خونوادت وکسی،ناراحت نشون،ندون که حرف بشه تقصیرت بوده،،یاپشیمای،ومیترسی کسی نیادتوزندگیت

مشاوربرو،تفریح بکن،،،میگذره

امافرس بزرگ صبروآدم شناسی گرفتی برای باربعدی بادقت وزمان،بیشترآشنایی ازدواج کنی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اره والا بخاطر اذیت شدنش و هدر رفتن عمرم نخواستم بیفتم دادگاهالهی هر کی زندگیمو تباه کرد تو این دنیا ...

جواب میدن مطمئن باش

الان فقط به خودت و آرامشت فکر کن عزیزم

خودتو سرزنش نکن اون میخواسته بهت عذاب وجدان بده، اگه ادم بود که به خودت وخانوادت توهین نمیکرد بعدم سعی وتلاششو میکرد واسه داشتنت، انشاءالله خدا بهترینها رو نصیبت کنه وخوشبخت بشی

خودتو سرزنش نکن اون میخواسته بهت عذاب وجدان بده، اگه ادم بود که به خودت وخانوادت توهین نمیکرد بعدم س ...

فدات عزیزم 

امروز ریش سفید آورده بودن که گل های طبیعی پلاسیده که ۵ ماه پیش واسه خواستگاری آورده بودن رو ببرن 😐😐

اینه شمعدان و قرآن رو هم میخواستن 

فدات عزیزم امروز ریش سفید آورده بودن که گل های طبیعی پلاسیده که ۵ ماه پیش واسه خواستگاری آورده بودن ...

خب ببین، این ادم اصلا ارزش دلتنگی وغصه خوردن نداره کسی که از گلای پلاسیده هم نمیتونه بگذره همون بهتر که از زندگیت رفت بیرون

خب ببین، این ادم اصلا ارزش دلتنگی وغصه خوردن نداره کسی که از گلای پلاسیده هم نمیتونه بگذره همون بهتر ...

آره شکر خدا