2777
2789
عنوان

خانم های خونه دار چه کیفی میکنید با این همه تایم

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 79 پست
من چنین چیزی نگفتم فقط گفتم چقدر تایم زیادی دارین برای رسیدگی به امورات

ن عزیزم با شما نبودم با اون دوستی بودم ک گفت چیزی. جز فرسودگی و اینا نیست 😁

شما ک  خیلی با شخصیت و خانمی ❤️

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
کلا احساس ناکافی بودن یا زیادی بودن ب کسی دادن خیییلی بده و کلا آدم شخصیت خودشو زیر سوال میبره حس می ...

اتفاقا طرز فکرت خیلی خوب و درسته 

من دیدم برخی از زنان شاغلی رو که از تو اجتماع بودن فقط قیافه گرفتن و بعد کار سالن ارایشگاه رفتن برای قر و فر ... دو کلمه باهاشون حرف بزنی میفهمی اصلا با دنیا همراه نیستن و هدفشون یا صرفا مالی هست و یا کوتاه مدت در حد حقوق سرماه... هدف صرفا درآمد نیست استقلال زن هم صرفا سر کار رفتن نیست 

البته زنان شاغل موفق هم کم نداریم. 

اونی شاغل یا خونه داری که نگاه صفر و صدی و از بالا ب پایین داره مشکل از خودشه ک برآی رشدش تلاش نکرده 

استارتر هم به نظرم یه جورایی داشت میگفت خونه بودن هم محاسن داره ... فکر نمی‌کنم قصدش احساس ناکافی بودن دادن باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا طرز فکرت خیلی خوب و درسته من دیدم برخی از زنان شاغلی رو که از تو اجتماع بودن فقط قیافه گرفتن ...

من ریپلای زدم روی پیامی ک جوابشو دادم ولی ریپلای نخورده نمی‌دونم چرا،وگرنه منظورم اسی نبود،یکی دیگ از کاربرا بود

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
شوهره من تمام کارای خونه حتی گذاشتن آشغالا وخریدای خونه وحتی تمیزکردن راه پله رم به عهده من گذاشته ج ...

همون دیگه

من روزا با بچه هام بیدارم و کارا و درسا و بردن اوردن اینا غذاشون حمام بردن خوراکیشون میان وعدشون شستن این همه ظرف تحمل دعواشون

شبام شوهرم بیداره تا صب بااون بیدارم قلیون اون میوه و غذا و ریخت و پاشای اون 

کلی ظرف دوباره 

پنجره کلا باز خونه پر از خاکه

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من ریپلای زدم روی پیامی ک جوابشو دادم ولی ریپلای نخورده نمی‌دونم چرا،وگرنه منظورم اسی نبود،یکی دیگ ا ...

اشکال نداره پیش میاد 

قطعا از نوع نوشتار شما تفکر و شخصیت شما مشخصه 

منم برای تاکید گفتم که اسی بدونه ما متوجه منظورش شدیم

والا من دوتا بچه کوچیک دارم صب ۸بیدار میشم یه استراحت ندارم میگم کاش میشد برم جایی یه روز استراحت کن ...

همون ادم گاهی از خونه دور باشه وقتی میاد خونش براش تازگی و لذت داره

مایی ک مدام خونه ایم بیشتر خسته میشیم

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اسی من صبح به شوهرم گفتم فکر کنم ساعت۶برای مادراخیلی سخت باشه برن سرکار چون خیلی زوده الان تاپیک شما ...

سخت که هست بخصوص برای مادرها با مسافت زیاد

منم اگر دخترم پرستار نداشت سختم میشد

⁦♥️⁩

شوهره من تمام کارای خونه حتی گذاشتن آشغالا وخریدای خونه وحتی تمیزکردن راه پله رم به عهده من گذاشته ج ...

عزیزم اصلا زیر بار نزو 

برای راه پله کار از آچاره بگیره

برای جابجایی وسایل یا از خودش کمک بگیر یا باز آچاره بگو بیان 

حالا چهار نفر میخوان بگن خونش تمیز نیست بذار بگن اولویت درست کزدن شوهرته

همون ادم گاهی از خونه دور باشه وقتی میاد خونش براش تازگی و لذت دارهمایی ک مدام خونه ایم بیشتر خسته م ...

مگه چاره ای  هست اون میتونه بره سرکار منم اوایل بچه نداشتم سر کار بودم وقتی بچه بدنیا میاد چطور میتونی کار کنی بری بیرون من دوتا دارم همسرمم صب تا شب سر کاره نمیشه برم بیرون کسیو هم ندارم بذارم پیشش یعنی وقت کار دیگه ای ندارم وگرنه والا دوس دارم یه تایمی رو برا خودم وقت بذارم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

مگه چاره ای هست اون میتونه بره سرکار منم اوایل بچه نداشتم سر کار بودم وقتی بچه بدنیا میاد چطور میتو ...

دقیقا همینه

باشگاه برم اینارو کجا بزارم؟

اونی وقت داره برا خودش ک کمک داره

مگه چاره ای هست اون میتونه بره سرکار منم اوایل بچه نداشتم سر کار بودم وقتی بچه بدنیا میاد چطور میتو ...

من هرروز حموم میرم ارایش میکنم لباس اینای خوب میپوشم

اهنگ و فیلم مورد علاقمو میبینم اما خستگیه تو تن ادم می مونه

من هرروز حموم میرم ارایش میکنم لباس اینای خوب میپوشماهنگ و فیلم مورد علاقمو میبینم اما خستگیه تو تن ...

اینا رو هم دوسه بار انجام بدی زده میشی میدونی ادم وقتی میره بیرون یه چرخی میزنه خیلی حالش خوب میشه روحیه ادم عوض میشه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد