2777
2789
عنوان

خانم های خونه دار چه کیفی میکنید با این همه تایم

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 79 پست
😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

؟؟؟؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه همه خونه دارها هم مثل شما نیستنمن یک زن دایی دارم میری خونه ش چندشت میشه چراغ هاش رو روشن کنی ای ...

بله همونا کیف خانه داری رو میبرن،

همونا ملکه هستن، به چشم شوهر بهترین همسر دنیا هستن،

صبح همسرم واسم ی پیام فرستاده الان با شما شیر میکنم بدونید آقایون خیلیییی بهتر فکر میکنن تا بعضی خانمای ...

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
صبح همسرم واسم ی پیام فرستاده الان با شما شیر میکنم بدونید آقایون خیلیییی بهتر فکر میکنن تا بعضی خان ...

يك پیام تكان دهنده توسط یک زن

کسی از او پرسيد...

آیا شما زنی شاغل هستيد،

یا خانه دار؟؟

او پاسخ داد: بله من يك خانه دار تمام وقت هستم!!!

من 24 ساعت در روز کار می کنم ...

من یک “مادر” هستم!!

من یک همسر هستم!!

من یک دختر هستم!!

من یک عروس خانواده همسرم هستم!!

من یک ساعت زنگ دار هستم!!

من یک آشپز هستم!!

من یک پيشخدمت هستم!!

من یک معلم هستم!!

من یک گارسون هستم!!

من یک پرستار بچه هستم!!

من دستيار هستم!!

من یک مامور امنیتی هستم!!!

من یک مشاور هستم!!!

من آرام بخش هستم!!

من تعطیلات ندارم!!

مرخصی استعلاجی ندارم!!

روز استراحت ندارم!!!

شبانه روز کار میکنم...

و 24 ساعته گوش به زنگم...

تمام ساعات و 

دستمزدم اين است:

“مگه چكار كردي از صبح تا حالا؟”

تقدیم به همه زنان كه مثل نمک ويژه هستند...

تا هستند هيچكس متوجه حضورشان نيست ، ولي وقتي نيستند همه چيز بيمزه است!! ❤️

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

هرکس طبق شرایطش تصمیم میگیره خانه دار باشه یا شاغل

اینجوری نگو خانه داری هم یه شغله

حالا تو شاغلی بچه رو کجا می‌ذاری میری سرکار؟

من از زمان حاملگیم تا الان که پسرم سه سالشه خونه نشین مطلق شدم دوس دارم تا شش سالگی خودم باهاش باشم طبق سلیقه ی خودم تربیت بشه 

اخه همه خونه دارها هم مثل شما نیستنمن یک زن دایی دارم میری خونه ش چندشت میشه چراغ هاش رو روشن کنی ای ...

اون ک بهش نمیگن زن خونه داره 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

دوربین داره خونتون؟

نه عزیزم

وقتی اومدم این شهر دنبال پرستار بود

اتفاقی یک روز همسایه طبقه بالا منو دید گفت پرستار کودکم

منم خیلی خوشحال شدم و ازش خواستم بیاد پیش دخترم

سالهاست توی این منطقه زندگی میکنن و کل همسایه ها میشناختنشون

⁦♥️⁩

کلا احساس ناکافی بودن یا زیادی بودن ب کسی دادن خیییلی بده و کلا آدم شخصیت خودشو زیر سوال میبره 

حس میکنن همه خانمای خانه‌دار بیسواد و گوشه گیرن،ن عزیزان مث قدیما نیست بشینیم دم در سبزی پاک کنیم 

هم تحصیلکرده ایم هم کلی وقت واسه ارتقا شخصیت و منشمون صرف میکنیم برعکس ی سریا!!!خود من اقتضای زندگیم خونه دار بودنه بخاطر شغل همسرم،و تربیت بچه رو اولویت قرار دادم تا سرکار رفتن،این طرز فکر منه!ن میگم خوبه و ن بد،صرفا طرز فکرمونه 

از نظر درآمدی هم همسرامون انقد شعور دارن ک بدونن نباید ازشون پول بخوایم ،حالا اگ تک و توک میبینن اینجورین،اونا استثنا هستن و مشکل دارن 

هرکس طبق شرایطش تصمیم میگیره خانه دار باشه یا شاغلاینجوری نگو خانه داری هم یه شغلهحالا تو شاغلی بچه ...

واقعا.. راست میگی... من پسرم یازده دخترم 4 سالشه.. تا حالا نیم ساعتم نشده بزارمش پیش کسی.. در صورتیکه خیلی احتیاج داشتم... مادرم که کنارم نیست.. بقیه هم که.. هیچی نگم بهتره 

کلا احساس ناکافی بودن یا زیادی بودن ب کسی دادن خیییلی بده و کلا آدم شخصیت خودشو زیر سوال میبره حس می ...

من چنین چیزی نگفتم فقط گفتم چقدر تایم زیادی دارین برای رسیدگی به امورات

⁦♥️⁩

والله من صبح رفتم باشگاه پسرمم از مدرسه آوردم و ناهارش و دادم الآنم میخوام یه چرت بزنم.این وسطا هوا ...

ی دونه بچه داری گلم 

منی ک ی دختر کلاس اولی با ی پسر کلاس دومی دارم شیفت عصر

ساعت ورود و خروجشون فرق داره باهم

تکالیفشون فرق داره و جفتشون نیاز ب رسیدگی زیاد

شبا شوهرم‌تا دم دمای صب بیداره بااون ببدارم و وقت گذرونی و کارای خونه با همسر قلیون میکشه میوه و غذا  و ریخت و پاش و ریخت و پاش صبا کارای بچه ها و مدرسشونو ناهار و شام و ظرف و جارو و  و و و

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️