2777
2789
تجربه داری؟

آره 

همسایه به منم گفت هویج بنداز تلخیش بره 

انجام دادم گذاشتمشون یخچال ،چند وقت خواستم استفاده کنم دیدم کپک زده ،همشون کپک زده بودن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این آب مرکبات گیری کوچیک دستیا گفت پنج کیلو بوده باشوهرم اب گرفتیم ولی اصلا به هیچ وجه تلخی و خلط ...

چه جالب. ولی ریزه خیلی طول میکشه

همیشه رفتارای قشنگ‌،بهتر از حرفای قشنگه...

ما آبلیمو هر سال با این دستگاهای کوچیک خونگی خودمون میگیریم، با تفاله گیر هسته و اون تفاله های لیمو رو جدا می‌کنیم بعد تو بطری میذاریم فریزر طول سال یکی یکی در میاریم برای استفاده نسبتا تازه میمونه 

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

ما خودمون باغ لیمو داریم وقتی لیمو تازه باشه تلخ میشه 

لیمو رو باید چند روز تو فضای آشپزخونه بزارید که از حالت تازگی در بیاد 

اگر میخواین با دستگاه بگیرید هر چه زردتر بشه بهتر در میاد ولی در کل با دستگاه کمی تلخی داره 

من خودم با دست آب میگیرم ، لیمو رو گوشه آشپزخونه میزارم و روزانه زمانیکه فرصت کردم لیموهایی که از حالت تازگی در اومده رو جدا میکنم و برش میزنم و با دست اول ی فشار میدم بعد پوست رو کامل بر میگردونم و کامل آبش رو خارج میکنم ولی خسته کننده هست 

هر سه کیلو یه بطری نوشابه، آب میده

نصف به نصف اب میدن هم لیمو هم غوره

من جفتشم گرفتم نصف اب دادن

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
ما خودمون باغ لیمو داریم وقتی لیمو تازه باشه تلخ میشه لیمو رو باید چند روز تو فضای آشپزخونه بزارید ک ...

از حالت تازگی دربیاد منظورت اینه رنگ لیمو تغییر کنه؟

از صافی رد کنید که تخمه نره داخلش حالا یکم ازون تفاله بره اشکال نداره تو شربت قشنگه بعد هویج بمدازید داخلش دو روز تو دبه با ملاقه هم بزنید روزی دو باز تا سبک بشه وکم گاز بعد تو شیشع یا جای دلستر رنگی بکنید که نور بهش نخوره اصلا کپک نمیزنه هویج باید بعد دو روز بندازی بره

در ضمن شیشه کوچک یا یه لیتری پر کنید که بعد هر مصرف یکی دیگه باز کنید

کاهی سکوت بوی دلخوری میده پرحرفی بوی دلتنگی

از صافی رد کنید که تخمه نره داخلش حالا یکم ازون تفاله بره اشکال نداره تو شربت قشنگه بعد هویج بمدازید ...

میشه مثلا قبل صاف کردن هویج بندازیم بمونه بعد صاف کنیم بریزیم تو شیشه؟