2777
2789
عنوان

خانم های خونه دار چه کیفی میکنید با این همه تایم

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 79 پست
ی دونه بچه داری گلم منی ک ی دختر کلاس اولی با ی پسر کلاس دومی دارم شیفت عصرساعت ورود و خروجشون فرق د ...

خب کی می خوابید وقتی تا صبح با همسرتون بیدارید و در طول روز هم درگیر کارای بچه ها ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب کی می خوابید وقتی تا صبح با همسرتون بیدارید و در طول روز هم درگیر کارای بچه ها ؟

بزار اینو توضیح بدم متوجه بشی خواب من چجوریه گلم

دیشب تا ۵ و ۴۰ دقه بیدار بودم صب ساعت ۷ باید میرفتم بیمارستان

۵ و ۴۰ خوابیدم ۷ بیدار شدم اماده شدم رفتم ۱۰ و نیم رسیدم

۱۰ و نیم تا ۱۱ نی نی سایت چرخیدم بچه هارو بیدار کردم تا اماده کنم برن مدرسه ساعت ۱ گفتم ی ساعت بخوابم ۲و نیم دخترم تعطیل میشه بخاطر امتحانا اومدم چشمامو ببندم دیرم مهمون اومد

۲ و نیم دخترمو اوردم ۴ پسرمو 

ساعت ۴ و نیم رفتیم دکتر ۱۰ و نیم شب اومدیم خونه

شام اماده کردم ۱۱ خوردیم یکم ظرف شستم بچه هارو خوابوندم‌دیدم‌ساعت ۲ شده

شوهرم ۱۱ تا ۲ خواب بود رفتم بخوابم بیدار شد

الان چای و ذغال گذاشتم فیلم میبینیم😩😩😩

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار اینو توضیح بدم متوجه بشی خواب من چجوریه گلمدیشب تا ۵ و ۴۰ دقه بیدار بودم صب ساعت ۷ باید میرفتم ...

وای چقدر سخت

یه همسایه داشتیم همینطوری بود 

شوهره تا صبح بیدار بود و زن و بچش هم همینطور

ما آسایش نداشتیم نصف شب ها از دستشون و برای همین سروصداهاشون اصلا متوجه شدیم اینا بیدار می مونن

فکر کن کل شب یورتمه می رفتن بالای سرمون

البته اونا کلا زندگی شون تو یه سطح دیگه از آنرمال بودن و اذیت و آزار بود

ولی همسرت خودش از خوابش کم نمیذاره و بعد شب بیدار بمونه

تو هم به فکر خودت و سلامتیت باش .... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

وای چقدر سختیه همسایه داشتیم همینطوری بود شوهره تا صبح بیدار بود و زن و بچش هم همینطورما آسایش نداشت ...

ما بخاطر سبک زندگیمون همیشه طبقه اولیم

چ میشه کرد دیگه

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️